Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

duminică, 15 decembrie 2013

Îți mulțumesc Doamne, că m-ai făcut român!

Așa cum sunt, cu sufletul plin de păcate, mă înfățișez în fața Ta să-ți mulțumesc pentru șansa unică de-a fi român! Doamne, ce țară plină de comori și răbdătoare ne-ai dat! Munții noștri sunt plini de aur, apa dulce mustește din pământul roditor, pădurile se revarsă pe umerii dealurilor, bunicii spun povești nepoților și le servesc o porție de înțelepciune zilnic.
Toți care simt ca mine, să mulțumescă public cerului pentru binecuvântare: https://www.facebook.com/KanalDRomania/?sk=app_1439938112886234 /https://www.facebook.com/KanalDRomania.
Cândva trenurile urcau gâfâind până în vârful munților, străbăteau tunelele de piatră. Industria era dezvoltată, pământurile se cultivau. Dar au venit ei, urlând: ”Nu ne vindem țara!” și au împărțit-o de la masa oportunităților de elite ce sunt. Au hărtănit-o fără milă și s-au bătut pe ciolan, în văzul nostru, al celor înfometați. Ne uitam spre ei mustrători, dar rușinea pierise demult din ființele acestor profitori fără pereche. Pe umerii și pe brațele nostre, ei se urcau apăsându-ne cu trupurile obeze și cu pretențiile fără limite!
Doamne, doar Tu ne-ai rămas! Mântuiește acest neam cu suflet nepereche, scapă acestă țară fermecată de lăcomia lor!
Sursă fotografie: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/gena-lacomiei-obezitate-tratament-384460.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu