Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 14 ianuarie 2014

Conștiința valorii de sine





Orice om are o valoare imensă, deoarece în el stau puteri latente care pot revoluționa lumea. Studiile de specialitate au arătat că savanții erau considerați retardați la școală de către profesorii lor, iar dictatorii au fost atât de umiliți, încât în momentul în care au obținut puterea politică, s-au răzbunat cu o furie oarbă pe orice semen care le opunea rezistență.
Pseudoelitele au o strategie complet lipsită de etică pentru a parveni: îi desființează pe toți oamenii capabili cu care intră în contact, găsesc argumente pentru a-i determina să se îndoiască de capacitățile lor artistice, profesionale, psihice, le spală creierul, pentru a le atrage atenția de la tactica lor și de la aspectul dureros că sunt conduși de nulități.
În societatea în care cei aflați la putere lasă moștenire poziția de lider copiilor lor, conform devizei: ”Copiii noștri să fie șefii copiilor lor”, doar conștiința valorii de sine garantează supraviețuirea.
 De aceea aveți grijă ca autoevaluarea să fie făcută exigent, fără vanitate și să nu uitați că orice om are o valoare imensă, atâta timp cât nu trișează și nu are îndrănela de a nota cu 0 performanțele semenului său!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu