Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 31 ianuarie 2014

În lumea mirifică a umbrelor

O umbră nu te jignește, nu te poate lovi și nu profită de tine. O umbră își face loc oriunde și oricând, fără să deranjeze.
În curând, Bucureștiul se va transforma într-un tărâm mirific al umbrelor deoarece aici va avea loc cel mai uluitor spectacol al anului: Shadowland, povestea magică a companiei Pilobolus Dance Theater, o reprezentație surpinzătoare, amuzantă și…înfricoșătoare.
Încep să cred că viața trebuie văzută ca spectacol pentru a face față tuturor războaielor sale sângeroase...Să ne imaginăm că amărăciunea din pahar nu este decât o licoare efemeră, că lacrimile curg și se opresc să facă loc zâmbetului fiindcă rolurile se schimbă fulgerător!
Scena semi-obscură cu fundal albastru- electric și negru este câmpul de evoluție al umbrelor http://www.youtube.com/watch?v=STK7AZ_Zs_E. Câte umbre, atâtea destine, câte umbre, atâta artă! Acest spectacol a încântat peste 500 000 de oameni din întreaga lume fiind amestec de poezie, pantonimă, dans, acrobație și comedie! Corpurile umane se contopesc, iar din ele iau neștere elefanți, monștri, uriași.
Vreau pe tărâmul umbrelor, vreau ca viața mea să fie un spectacol, iar eu unul dintre regizorii principali!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu