Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

miercuri, 22 ianuarie 2014

La adunat de bani

Pe ADUNA.ro http://www.aduna.ro/ cresc bani, iar oaspeții au posibilitatea să adune cât doresc să-și facă provizii. Banii se întorc la utilizatori, dar sunt folosiți și în scop nobil, 5% din venitul general fiind redirecționat către Fundația Mihai Neșu.

Site-ul este bine structurat, iar recomandările beneficiarilor sunt cea mai sinceră formă de publicitate:

  • Raluca

    Câștig cumpărând :) Cumpăram și înainte destul de mult de pe internet, dar acum am un motiv în plus să fac cumpărături online. Mi-am dat seama că e la fel de simplu ca înainte, doar ca acum accesez magazinele care îmi plac de pe site-ul ADUNA.ro și primesc înapoi o parte din banii cheltuiți. E ca și când primesc un cadou de fiecare dată când cumpăr ceva.


    Până pe 3 februarie, deschiderea unui cont pe site-ul unde se adună bani înseamnă 10 lei în cont. Recomandările făcute prietenilor pot fi contabilizate și înseamnă dobândă la dobândă, adică după ce ne-am deschis cont pe site-ul ADUNA.ro,  trimitem un e-mail la info@aduna.ro cu adresa de e-mail (pentru a crește procentul pe care-l primim de la veniturile generate de către prietenii recomandați la 15%. Procentul standard fiind 5%, detalii aici: http://www.aduna.ro/front/recomanda.
    Putem obține un salariu consistent făcând cumpărături și recomandând site-ul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu