Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Voluntari în brațele morții

Sunt oameni care, mă înfioară să o spun, își pun viețile în slujba altora și se duc de bunăvoie în brațele morții. Este adevărat că la momentul potrivit, moartea te găsește și sub pat și în spatele frontului, dar când bravezi asemenea lui Gavroche și ieși cu pieptul gol în fața gloanțelor, riscul de a pierde viața crește de sute de ori...
Unii au fost educați să protejeze, să se sacrifice, să urce prin eforturi proprii vârful piramidei sociale, chiar dacă se prăbușesc de epuizare, în timp ce oportuniștii își pun bagajele în spinarea altora sau simulează leșinul pentru a fi purtați de alții către înălțimi, iar când ajung acolo își proclamă cu nerușinare victoria, deși au trișat!
Ca jucător activ pe scena socială, apreciez soldații care cad la datorie, cu lacrimile înghețându-le pe obraji și îi detest pe cei slabi, care se bazează numai pe protecție și se lamentează tot timpul învocând eforturi închipuite.
Luptători bravi, este timpul să vă scuturați de toate bagajele care nu vă aparțin și să vă continuați ascensiunea! Nu vă mai lăsați înșelați și nu permiteți paraziților să-și lase toată greutatea trupului pe umerii dumneavoastră! Cei care vor să cucerească înălțimile să se antreneze, să muncească, să renunțe, să se bazeze pe propria forță fizică și spirituală!
Iar când ați ajuns acolo și vă puteți face auziți, aduceți un omagiu tuturor voluntarilor care au căzut la datorie, jertfindu-se de dragul semenilor, care și-au asumat riscul propriei morți, pentru a face lumea mai bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu