Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

joi, 7 august 2014

Biciclop are grijă de sănătatea familiei


Petrecem prea mult timp în compania monitoarelor, într-o lume virtuală, diferită de cea reală. 
Viața sedentară și cei patru pereți, ai locuinței sau ai biroului se răsfrâng dureros asupra sănătății noastre și asupra relațiilor de familie, de aceea, Biciclop http://www.biciclop.eu/ ne pune la dispoziție trotinete și biciclete cu care să ieșim în aer liber, punându-ne corpul în mișcare și avându-i aproape pe cei dragi! Așa putem lua contact cu schimbările din natură și simțim mângâierea vântului, parfumul liliacului, stropii de ploaie mângâindu-ne obrajii sau zăpada curățindu-ne fața. Prinși între serviciu și casă realizăm prea târziu că salcâmii s-au scuturat, iar noi nu ne-am bucurat de parfumul lor inegalabil, că nu am trecut sub teii înfloriți lăsând polenul aurifer să ne cadă pe creștet, că vara și-a strâns rochiile solare plecând departe, iar noi nu am stat la povești cu ea...
Pentru a petrece clipe de neuitat alături de ai noștri, putem alege: biciclete, trotinete, schiuri și snowboard. Banii dați pe aceste produse sunt o investiție sigură în sănătatea noastră și a celor dragi, un fond alocat accesului direct la frumusețe și prospețime. Nimic nu este scump când asigură contactul nemijlocit cu lumina, evoluția omului în mijlocul universului, fără bariere între om și iarbă, între om și flori, între om și soare!
Băiețelul nostru este în centrul atenției cu această trotineta cu scântei Razor Spark http://www.biciclop.eu/trotineta-cu-scantei-razor-spark-un-cadou-perfect-pentru-copii.html.
Orice copil merită un strop de celebritate și o conexiune directă la sursa gratuită de sănătate, mai ales dacă este supravegheat. Cum nu-l putem lăsa singur cu această jucărie minune, un motiv în plus să petrecem timp prețios cu cel care reprezintă comoara familiei.
În timp ce în urma prințișorului vor ieși scântei, părinții îl pot încadra spre a-l proteja de eventualele pericole cu bicicletele lor de oraș: pentru damă http://www.biciclop.eu/koliken-turist-24-femei.html
și pentru bărbați http://www.biciclop.eu/koliken-turist-24-barbati.html
Biciclop ne scoate din fața monitoarelor, dintre cei patru pereți pentru a admira soarele, iarba, copacii, lacul, lebedele și norii, turnându-ne în suflet stropii de miere ai fericirii! Biciclop ne reunește și ne pune în mișcare, iar simultan cu trupul declanșează mecanismele imaginației noastre. Prin ceea ce oferă, acest magazin virtual include în prețul produselor de calitate imagini naturale, reale, de neuitat. Astfel că dintr-un mediu prefabricat, Biciclop ne provoacă să pătrundem în mijlocul naturii, să socializăm, să cucerim universul.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu