Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

luni, 4 august 2014

Bogăția numită pământ

Nu știu de ce pământul românesc este atât de roditor și așa de bogat. Valoarea lui stă în sângele vărsat pentru libertatea posesorilor lui și pentru ca moștenirea să ne revină neștirbită.
Datoria sacră este să-l îngrijim, să nu lăsăm buruienile să-i asprească trăsăturile, când gustul legumelor și fructelor românești este inegalabil, iar parfumul florilor noastre tulburător.
De aceea o vizită la Covera este absolut necesară http://www.covera.ro/
Iar dacă ogorul drag ne acaparează tot timpul, primim gratuit produsele la domiciliu la o comandă de 500 de lei.
Țarina mea dragă pe care o sărut în imaginație cum a săruta-o Ion al lui Rebreanu, la ceas de sărbătoare! Vorbesc direct cu tine, spune-mi tu ce vrei? Ești nerasă de săptămâni și iarba ți-a crescut inestetic pe chip, de aceea voi poposi la secțiunea mașini-unelte http://www.covera.ro/masini-unelte/.
Tata a îmbătrânit și nu mai poate cosi, pe mama o dor brațele, ți-ar trebui o mașină electrică de tuns iarba http://www.covera.ro/masini-unelte/masini-de-tuns-iarba-si-gardul/masini-de-tuns-iarba-electrice/masina-tuns-iarba-electrica-raider-rd-lm03-1000-w-35l_9079/
Știu că oricât ar fi de bătrâni, părinții nu vor renunța să te sape și să te cultive, deși brațele îi dor, sudoarea le pică în ochii obosiți. O motosapă electrică le-ar ușura truda, iar pe tine te-ar face fericit: http://www.covera.ro/masini-unelte/gradina-ferma/motosape-motocultoare/motosapa-electrica-ikra-em-750-750w-28cm_8977/

Voi trece și pe la semințele de legume http://www.covera.ro/casa-gradina/gradinarit-exterior-interior/seminte-legume/ pentru a avea de toate în propria grădină și mai ales pe la arbuști fructiferi http://www.covera.ro/casa-gradina/gradinarit-exterior-interior/arbusti-fructiferi/, să avem farmacia verde în spatele casei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu