Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 2 august 2014

Cu Arabesque, materialele vin la domiciliu.

Penurie de timp. Concediul trece repede, vară capricioasă,locuința trebuie pregătită pentru iarnă, așa că trebuie să ne mobilizăm: familia este echipa care se ajută toată viața la bine și la rău. Sobele trebuie curățate pentru iarnă, camerele zugrăvite, găurile din pereți astupate, ferestrele izolate ca gerul să nu intre în casă. Și acoperișul are nevoie de o recondiționare generală, altfel apa de la ploaie sau de la ninsoare se va infiltra în interior.
Un drum la un depozit cu materiale de construcții înseamnă timp, combustibil, mașină, trafic în condiții infernale, ori caniculă, ori ploi torențiele, dar știți cum este: ”Dacă nu vine Mahomed la munte, vine muntele la Mahomed”. Putem sta în fața computerului, după deliberări să alegem împreună, plasăm comanda, iar camionul din imagine ne livrează fericire!
Să începem cu acoperișul: tigla din tablă este mai elegantă și mai avantajoasă. Aici am căzut cu toții de acord, alegând modelul acestahttp://arabesque.ro/acoperisuri_si_hidroizolatii/acoperisuri/tigla_din_tabla/tigla_rosu_3011__l_0395m__durako__--39179.html
Ne-am săturat să tot inlocuim țiglele sparte. Cheltuiala este mai mare ca atunci când am schimba întreg acoperișul. Din timp în timp trebuie să plătim un om care să se urce pe acoperiș și să înlocuiască țiglele sparte din cauza intemperiilor.
Dar și o izolare termică și acustică este necesară, cu un material care să ofere și protecție pentru foc, așa că după lungi căutări, putem plasa altă comandă: http://arabesque.ro/gips_carton_tavane_casetate/termoizolatii/vata_minerala_bazaltica/vata_bazaltica_frontrock_max_e_100x600x1000_mm--45353.html
Și mai sunt de consolidat fundațiile și stâlpii care susțin scările de la etaj, așa că patru-cinci saci de ciment special reprezintă o mană cerească: http://arabesque.ro/materiale_pentru_structura/materiale_pulverulente/ciment_gri/ciment_structo_plus_40kg--42125.html
Chira dacă este mai scump, cimentul de calitate oferă garanții pentru care se merită să plătim mai scump. ”Suntem prea săraci să cumpărăm lucruri ieftine care țin prea puțin...”
Suntem consiliați pas cu pas, ni se oferă și credite, pentru ca iarna cea rea să nu ne prindă cu locuința nepregătită. Abia am lansat comanda pe site și am auzit camionul plecând încărcat spre locuința noastră. Arabesque este un aliat de nădejde!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu