Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 5 august 2014

Lensa te ajută să privești soarele-n ochi

Ochii reprezintă cea mai sensibilă oglindă a sufletului, ei oferă informații despre universul înconjurător, de aceea se cade a fi protejați de soarele puternic, de lumina violentă a zăpezii, de fumul toxic.
Și totuși, câteodată avem chef să ridicăm privirea către albastru infinit al cerului și să-l privim în ochi pe cel care ne trezește și ne trimite la culcare: pe soare.
Doar cu produsele de la Lensa vom avea prilejul să ne uităm în ochii soarelui fără să ne rănim: http://lensa.ro/
Livrarea produselor 100% originale și sigilate se face în 24 de ore, transportul fiind gratuit la o comandă de peste 200 lei.
Îți dorești ochi de altă culoare pentru o zi sau privire de cameleon? Nimic mai simplu: o paletă variată de lentile de contact colorate se află la dispoziția celor interesați. În câteva secunde ochii pot deveni: albaștri, negri, verzi, roșii, violet, albi , gri, căprui, turcoaz, galbeni, portocalii și roz.
Măcar o dată în viață să pot asorta ochi portocalii la o ținută portocalie! Cu 74, 99 lei acest lucru este posibil: http://lensa.ro/lentile-contact-colorate/glow/glow-orange
La rochiile colorate de vară se poate asorta o privire viu colorată. Ochii turcoaz nu se uită niciodată: http://lensa.ro/lentile-contact-colorate/glow/glow-orange
Fata cu ochi violeți a existat, dar cu ochii portocalii, galbeni, roz și turcoaz, nu! Fata cu ochii de toate culorile a fost inventată de Lensa.
După lentile, trec la ochelari de soare. În zilele de vară ne apără ochii de lumina orbitoare, de aceea aleg o garanția calității prin numele unei mărci:
Ochelari de soare dama Polaroid F8302B Demi Gold http://lensa.ro/ochelari-de-soare/polaroid/polaroid-f8302b-demi-gold
Cum nimic nu este mai scump ca lumina ochilor, aleg să investesc pentru a putea privi măcar o dată în viață, soarele în ochi!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu