Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

miercuri, 6 august 2014

Recomandați.ro în slujba noastră

Un site interactiv care să denunțe restaurantele cu mâncare proastă din care poți ajunge direct la spital pe banii tăi, era necesar. Din păcate se-ntâmplă ca beneficiarii să  achite cazarea pentru un hotel de trei stele și să constate  șocați că serviciile sunt de două sau de una, baia pe hol, lenjeria neschimbată cu zilele, gândaci, praf și mizerie pretutindeni. Pe  portalul RECOMANDAȚI.ro http://www.recomandati.ro/,  utilizatorii au voie să laude și să critice, de aceea el este dedicat celor care doresc: ”
  • Servicii de calitate;
  • Să încerce ceva nou, dar fără riscul unei experiențe neplăcute;
  • Ca hotelul de la mare să și aibă plaja din pliant.”  
Pentru informarea completă a oaspeților, portalul este structurat în: Categorii, cu subsecțiunile: copii, frumusețe și cosmetică, IT&C, restaurante, sănătate, servicii, shopping, sport&fun și turism și  Evenimente, cu subîmpărțirile: teatru/cultură, muzică, sport și diverse.
Părinții găsesc un tezaur de informații pentru copii lor aici: http://www.recomandati.ro/copii/.
Aici sunt menționate creșe, locuri de joacă, cursuri pentru copii, magazine, frizerii, școli particulare&after-school și grădinițe particulare.
Printre restaurantele menționate se află și unul pe care mi-am propus să-l încerc:
The Drunken Lords http://www.recomandati.ro/oras/bucuresti/the-drunken-lords/
Datele de contact ale locației sunt următoarele:
Intrarea Nicolae Șelari, Nr 3-5, București
0736.238.815
L-D 10:00 - 05:00
O ieșire în acest loc este recomandată de cel mai gustos burger din Centrul Vechi și multe alte delicii culinare, zilele de Miercuri și Joi cu  muzică de valoare,  Vinerea și Sâmbăta Lordul Dj electrizând atmosfera până în zori, si Duminica, clienții devin vedete ale serii la Karaoke.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu