Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

miercuri, 6 august 2014

Vittel, apa cristalină care curge către Disneyland

Apa este băutura vieții. Ea intră în componența trupurilor noastre, ne răcorește și ne asigură igiena personală.
Dintotdeauna a fost o licoare magică și mă întreb dacă n-au avut dreptate cei care au afirmat că universul a luat naștere din elementele primordiale: apă, foc și aer. Tot în apă au stat sirenele și peștișorul de aur care-i îndeplinea celui care reușea să-l prindă trei dorințe.
În promoția actuală a celor de la Vittel http://vittel.ro/, peștișorul de aur se poate afla în orice sticlă achiziționată și băută, în aceste toride zile de vară.
Nu este un basm, sticlele Vittel Disney, de 0.33l, cu sticker promoțional te inițiază într-un joc în care toți câștigă neprețuite comori. Producători ne asigură de acest lucru prin secțiunea Cum câștigi a site-ului http://vittel.ro/cum-poti-castiga.html:  o sticlă Vittel Disney, de 0.33l, cu sticker promoțional, achiziționată în perioada 5 iunie-31 august reprezintă o șansă de a pleca în excursie. Codul unic al produsului va fi introdus pe site-ul www.vittel.ro, în secțiunea “Înscrie codul aici”. Înscrierile multiple sporesc șansele de câștig, dar presupun consumarea mai multor sticle de apă și înregistrarea codurilor în concurs. Pe de altă parte și cnsumul mărit de apă este benefic, fiindcă sporește sănătatea consumatorului.
Vittel își inițiază consumatorii într-o adevărată vânătoare a premiilor, în funcție de punctaj:
 - Cu 3 sticle cumpărate se ajunge la prima “comoară” Vittel: wallpaper cu personajele Disney, din campania curentă.
- La 5 sticle cumpărate este asigurat accesul la altă “comoară” Vittel: o serie de șabloane de colorat, cu personajele Disney din campanie  pentru cei mici.
-Cu 7 coduri înscrise în concurs se poate obține comoara alcătuită din forme de coroniță și de urechi de șoricel pentru cei mici care pot fi printate și  asamblate pentru bucuria copiilor noștri.
Pe 31 august rezultatele vor fi afișate pe site, iar dacă soarta nu ne-a surâs, tot ne considerăm privilegiați că am băut o apă atât de pură.
 Mai multe detalii despre campanie sunt oferite în “Regulamentul”.”
Consumatorii apei Vittel au acces la un izvor nesecat de frumusețe, dar și la harta premiilor: http://vittel.ro/harta-premilor.html

Vittel știe să se reinventeze, să fie un partener loial și generos de afaceri, de aceea: ” Premiile oferite în cadrul acestei campanii sunt fabuloase, iar cel mai mare premiu îl reprezintă sănătatea consumatorilor apei Vittel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu