Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 20 februarie 2015

Hoinar prin "Viața Matache”...

Îmi place să străbat piețele și să văd pe tarabe cum primăvara își trimite mesagerii strălucitori, cum vara expune coloniile de cireșe negre, de fragi și căpșuni, iar oamenii cu șorțuri de la mese își freacă bucuroși mâinile dând banii superstițios pe barbă. Toată viața vindem și cumpărăm, începând cu inteligența, cu forța de muncă și terminând cu ceeea ce ne prisosește din grădini și gospodării și terminând cu arta.
Îmi place să ascult muzică bună și veche, tare sau în surdină, depinde de starea sufletească, iar pentru muzica folk am o adevărată slăbiciune.
Spumege vinul de Sâmburești în pahare și înceapă mai repede concertul lui Marius Matache la București, Brașov, Bistrița, Mediaș, Timișoara, Craiova, Onești, Roman, Suceava, Gura Humorului și Piatra Neamț!
Turneul sponsorizat de Domeniile Sâmburești https://www.facebook.com/samburesti 
va fi un regal al muzicii de calitate.
 Folkul cunună linia melodică, versurile și eternitatea într-o ceremonie unică...
Ar fi păcat să nu asistați la un spectacol unic care se întipărește în memorie și obligă fericirea să se înrădăcineze în suflet! Selectați din afiș cel mai apropiat oraș și cea mai convenabilă zi și mergeți să faceți o achiziție valoroasă pentru suflet!
Oferiți un mărțișor unic femeilor unice din viața dumneavoastră, primul concert din an al cântărețului: http://www.mariusmatache.ro/!
În luna lui Marte/Orice bărbat e hoinar/Prin Viața, prin Piața Matache ...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu