Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 17 februarie 2015

Lampionul internațional al bunătății

Am început să brodez dorințele pentru 2015, acum când Anul Nou Chinezesc se conturează la orizont.
Mi-ar plăcea să pot lansa un lampion imens al bunătății, care să plutească peste munți și văi, peste sate și orașe și să nu se stingă niciodată...
Aș dori ca pe ușa restaurantelor luxoase să iasă din când în când ospătarii și să intre ducând de braț bătrânii care merg tremurând sau copiii sărmani, cărora să le spună: ”Pentru dumneavoastră, cineva, o persoană anonimă, a achitat nota pentru o masă caldă” sau ”Domnule, vă așteaptă o cafea și un desert din partea casei, să vă înseninăm ziua!”
Sunt sigură că într-o zi, restaurantul chinezesc de prestigiu  din BucureștiWu Xing http://www.wuxing.ro/ro/lampion/ va face asta, așa cum a inițiat lansarea de lampioane pentru a marca marea sărbătoare din 18 februarie, ora 18, momentul 0 al anului 2015 în China și va oferi 20 de vouchere cadou în valoare de 1000 de lei fiecare, fanilor bucătăriei chinezești! Am selectat din site cum funcționează campania luminoasă: ”Cum intri în concurs:Fotografiază şi urcă  pe facebook o poză cu  lampionul tău folosind #AnulNouChinezescWuXing. Primele 100 de poze cu cele mai multe like-uri intră în concurs, iar 20 dintre ele câştigă premiul cu gust de petrecere: 1000 de lei în preparate Wu Xing, pentru tine şi toţi prietenii tăi!”
Personalul restaurantului primește comenzile noastre de luni până sâmbătă, între orele 11-01, iar duminica de la 11 la 23. Prețurile sunt superavantajoase, iar mâncarea sănătoasă și bună.
Meniul Pământ costă doar 22,96 lei, iar componentele sale ne fac cu ochiul.
Este de încercat și meniul vită http://www.wuxing.ro/ro/meniu/meniuri/meniu-vita/ și toate minunățiile din restaurant.
Fie ca în 2015 omenirea să devină mai bună, cei săraci să stea alături de cei bogați la masă, barierele sociale și prejudecățile dintre oameni să cadă, iar lampionul bunătății să străbată Pământul de la un capăt la celălalt, fără să se stingă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu