Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 11 august 2015

Castelul Moment

Vara ardea peste câmpuri, dealuri, păduri și lunci. Șuvițele de păr se prelingeau peste pământ dogorindu-l. În pomi apăruseră primele frunze galbene, semn al toamnei nemiloase. În curând și iarna va veni, iar dacă acum ne este dor de zăpezi și de răcoare, atunci vom dori căldura.
Am luat o baghetă magică, am pătruns într-o lume a minunilor, iar casa mea s-a tranformat fabulos într-un castel. M-am gândit că este cazul să o transform într-un castel la ceas de vară ca să trăiesc o iarnă de poveste. În Castelul Moment voi primi colindători și voi bea un ceai parfumat când la ferestre fi-vor flori de gheață.
De ce Castelul Moment?  Fiindcă folosisem pentru restaurarea lui cei trei M, de la magie: Moment Mortar Universal, Moment Adeziv pentru Gresie și Faianța și Moment Glet!
Am fixat, am reparat și am decorat cu produsele de aici: http://www.moment.com.ro/ro.html câștigând doza maximă de confort din univers și bucurându-mă alături de cei 6299 de clienți care au comandat produse de minim 50 de lei până pe 15 septembrie, apoi au înscris bonul pe www.lipesteorice.ro și au câștigat unul dintre cele 6.300 prânzuri la McDonald’s, 500 lei săptămânal sau marele premiu de 1.000 euro.
 Cu Moment Mortar Universal am acoperit găurile din pereți, am acoperit pereții cu tapet de mătase cu flori minuscule din fir de aur și de argint și am fixat picturile la care țin enorm: http://www.moment.com.ro/ro/produse/mortare-constructii.html
Casa mea a devenit o fortăreață într-un moment.Poate să se dezlănțuie Crivățul, pot coborî vijelios temperaturile, cotoroanța iarnă nu va pătrunde în Castelul Moment!Omul înțelept își face iarna car și vara sanie și utilizează în orice moment produsele Moment pentru a-și asigura un moment de liniște!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu