Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 7 august 2015

Cum să-ți restaurezi viața într-un Moment.



Cu produsele Moment se poate lipi orice: o relație care s-a frânt dureros, păpușa din porțelan primită de la bunica, sticla lămpii de argint, pozele decupate pentru a nu se mai vedea figura trădătorului alături de tine, partea de inimă cu care el s-a dus în lume, dar cel mai bine este să folosești oferta pentru a face din cuibul tău o oază de liniște, un Paradis în care meschinăriile de orice tip nu-și au locul!
Este o adevărată minune să poți lipi orice într-un moment: http://www.moment.com.ro/ro.html

Spre deosebire de tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte, adezivul universal există fiind
”puternic, universal, rezistent la căldură, cu uscare rapidă”.Acesta poate fi aplicat pe lemn, plastic, piele, cauciuc, metal și plută având o rezistență garantată la temperaturi cuprinse între -40 grade Celsius și +110 grade Celsius.
O gamă variată de adezivi pentru lemn și pardoseală stă la dispoziția noastră pe http://www.moment.com.ro/ro/produse/adeziv-pentru-lemn/fix-wood.html.
 Moment Fix Wood este utilizabil în lipirea  tuturor tipurilor de lemn, ceramică, gips-carton, polistiren, materiale plastice, beton, placaj, cărămidă, PFL, MDL și piatră. Alte avantaje ale produsului sunt uscarea transparentă, rezistența la umiditate, faptul că nu conține solvenți.
Cu Moment Fix Wood se lipesc instantaneu jucăriile copiilor produsul alungând lacrimile din ochii micuților și readucându-le zâmbetul pe buze...
De asemenea cititorii care vor cumpăra produse Moment de minim 50 de lei până pe 15 septembrie, pot înscrie bonul pe www.lipesteorice.ro și pot câștiga unul dintre cele 6.300 prânzuri la McDonald’s, 500 lei săptămânal sau marele premiu de 1.000 euro.
Astfel jucăriile pot fi restaurate, inimile frânte lipite, casa transformată în Paradis, o afacere transformată într-o afacere și mai mare!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu