Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

miercuri, 19 august 2015

Din suflet...direct la tastatură


Bloggerii sunt băieții de treabă: s-au organizat în Kooperativă http://kooperativa.ro/ să proiecteze virtual o lume mai bună. Ei își exprimă gândurile prin intermediul tastaturii ca să salveze pădurile țării. Hârtia ar fi aruncată la coș, în timp ce mediul virtual are memorie lungă și nu ne costă aerul pur pe care-l respirăm. Tocmai de aceea ne-am luat cu responsabilitate rolul în serios, căci vorba lui Miron Costin ”Eu voi da sama de ale mele, câte scriu".
Pentru că mulți dintre colegii mei au calități reale de formatori de opinie și informatorii, mi-am propus să scriu cât mai mult despre ei.
Mereu îmbrăcat în blugi, Bogdan Dărădan aduce zilnic presa pe monitoare: http://presainblugi.com/. Umorul său este adesea molipsitor: ”Poezie, poezie cu cinci bloggeri pe ...hârtie” , dar am învățat și lucruri serioase de la el, de pildă: ”Copilul se dezvoltă armonios dacă te joci cu el de mic”. Apreciez la Bogdan și felul în care conduce cursa ediției actuale a Campionatului Național de Blogging. Face ce face și se instalează iar în fruntea clasamentului.
Și Camelia Loredana Croitor http://darkpassion.ro/ urmărește inteligent competiția, accelerând la momentul potrivit ca să fie fruntașa clasamentului. Ea recomandă cu pasiune munca albinelor și produsele benefice pentru cititori.
De la Eugen Zăvoianu aflu că: ”Blogul nu e blog, dacă nu e și fudul” http://pezevenchi.ro/2015/08/19/inamici-executati/. ”Majorări să fie” surprinde râsul-plânsul societății actuale, generat de diplomația celor care ne conduc. Nu mă pot abține să nu reproduc un fragment din articol: ”Dracii tuturor medicilor au atins, nu doar apogeul, ci şi coarda sensibilă a Guvernului. Iar vibraţia Executivului la necazurile halatelor albe se va concretiza într-o majorare cu 25% a salariilor din întregul areal medical. Ba, mai mult, aceleaşi halate albe vor avea liber şi la şpăgi cu câteva condiţii: darul să fie fără strigături, să fie impozitat şi oferit din inimă. Să-i vedem pe băieţii de la Palatul Victoria cum vor impozita ei o curcă, un kil de brânză şi-o duzină de ouă proaspete.”
Sunt în stare să impoziteze ouăle și curcile, cum se gândiseră să impoziteze și bacșișul. Mare ți-e grădina, Doamne!
Ioana Radu are pe blogul ei: http://ioanaradu.com/ seducție la superlativ. Dincolo de hăinuțe, târguri, cosmetice de calitate, ea ne atrage atenția și asupra atacurilor cibernetice.
Răzvan Pascu cutreieră lumea în lung și-n lat descoperindu-ne și nouă frumusețile acesteia https://razvanpascu.ro/ .
De la el am aflat cum să-mi cumpăr bilete de avion în trei rate, căci din leafa de profesor, mi-ar fi greu să am pretenția să mă ridic de la sol!!!
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu