Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 5 aprilie 2016

Un credit pentru nevoi personale de viață, vă rog!

Trăim în epoca în care creditul este la fel de important ca aerul pe care-l respirăm! Fie că este vorba de credit profesional, de studii, financiar sau moral, viața noastră depinde de creditul de atenție al celor din jur...
Creditul românilor le scurtează sau la prelungește durata de viață, tocmai de aceea m-am hotărât să-i elogiez pe toți cei care oferă un credit de nevoi personale salvând viețile celor aflați în nevoie!
Viața mea de blogger, de creator depinde de creditul de atenție al cititorilor, al celor care-mi încredințează campanii și aș muri, dacă ei și-ar pierde încrederea în mine fiindcă trăiesc prin scris!
Lângă noi, mii de oameni se sting, fiindcă nu se găsesc bani pentru a fi operați în străinătate, pentru intervenția chirurgicală salvatoare care să le prelungească existența. Cu ce gând poate muri un om pentru care nu s-au strâns suficienți bani ca să i se ofere un răsărit și un asfintiț de soare? Cu gândul că nu ameritat sau că suntem atât de ipocriți, încât, deși afirmăm că viața este cel mai scump lucru din univers, când trebuie să scoatem bani din buzunar pentru ea, refuzăm, chiar dacă risipim hârtiile valoroase pe nimicuri... Orice minut de viață este scump, atât de scump, încât valorează mai mult decât toți banii din univers!!!
Iată de ce acordarea unui credit rapid este sinonimă  cu prelungirea speranței de viață.
Un credit nu este un simplu împrumut cu bani, ci reprezintă rezolvarea unor probleme, salvarea onoarei, împlinirea unui vis, școlarizarea unui medic sau a unui profesor, hrănirea celor lipsiți și adăpostirea celor pribegi, însănătoșirea celor care suferă pe paturile spitalelor!
Răsfoiesc presa vremii pentru ca împreună cu cititorii mei să învățăm ceva din greșelile trecutului. Florin și Marian Chirașcu sunt doi frați care au murit la o săptămână unul după celălalt și cel puțin unul dintre frați putea fi salvat. Marian a murit copleșit de remușcări și de rușine fiindcă a cheltuit la jocurile de noroc banii cu care trebuia să-și aducă în țară fratele mort tot din cauza datoriilor la jocurile de noroc. Fiindcă a pierdut banii pentru sicriul și repatrierea fratelui său, a lăsat un bilet de adio pe facebook, apoi s-a spânzurat.

Dependența de aparate corelată cu pierderea creditului le-a fost fatală.
Undeva, la Cluj, doi copii care trăiesc în sărăcie lucie riscă să-și piardă mama bolnavă de cancer ovarian, fiindcă familia nu are bani de operație. Copii cu afecțiuni grave la inimă sau cu „boala oaselor de sticlă” așteaptă generozitatea celor din jur, iar acesta vine de cele mai multe ori mult prea târziu. Părinții au vândut tot ce au avut,iar salariile nu le ajung să le sigure copiilor bolnavi un trai decent.
Pentru unii, creditul de nevoi personale înseamnă o mașină nou, electrocasnice performante sau concedii în ținuturi exotice, în timp ce pentru alții banii cumpără viața celor dragi!
Având în vedere că pentru creditul de nevoi personale negarantat nu se cere justificarea banilor, ei pot salva din ghearele morții pe copiii, părinții sau frații noștri!
Perioada de creditare este de la 6-60 de luni, suma maximă fiind de 180 000 de lei. Chiar și la 70 de ani se poate recurge la acest credit care se poate obține în maxim 5 zile, cu o dovadă care să justifice existența unui venit stabil.
Poate că în curând vom putea aplica pentru credite care să asigure prelungirea vieții.
 Aplicație pentru un credit al omeniei completată pentru Spring SuperBlog 2016.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu