Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 21 mai 2016

Cum să reinvestești succesul în succes...

Infatuarea nu este cheia succesului. Inactivitatea nu va deschide niciodată ușa ferecată a șansei celor cărora le este prea lene să coboare din pat...
Doar perseverența și munca susținută, secondate de modestie, te ajută să capeți recunoașterea și respectul celor din jur. Bine este, în momentul în care primești tortul succesului, să-l împarți cu ceilalți, fără să stai pe gânduri, altfel, te poți intoxica de atâta îmbuibare!!!
Cupa succesului se urcă repede la cap, dacă o bei singur. Când o primești trebuie să te gândești cui o datorezi și să torni din prea plinul tău celor care au contribuit la realizările tale. La fel de elegant este să le oferi spre delectare și celor care ar merita, dar nu au fost serviți fiindcă nu a venit timpul lor sau nu s-a ajuns și pentru ei...
Succesul este incompatibil cu grosolănia, de aceea chiar dacă a apărut acolo unde nu este finețe sufletească, va sucomba rapid.
Ca orice lucru frumos și succesul trece repede și nu poți să rămâi ancorat într-o clipă de triumf, ci trebuie să o savurezi rapid și să pregătești alte competiții începând din secunda următoare.
Să nu crezi niciodată că doar tu ești om de succes și ție ți se cuvin toate meritele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu