Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 21 mai 2016

Decalogul ceaiului


1.Să nu ai altă ceainărie favorită în afară de Camera din față, fiindcă ea îți oferă peste 180 de sortimente de ceai și peste 20 de sortimente de cafea! Nu există în țară ceainărie sau cafenea mai bună, prin urmare păzește-ți piciorul să intre în altă parte!
 
2. Ia cu tine în deșert, la Ecuator sau la Polul Nord Ceai ASSAM FTGFOP1 2nd flush Mokalbari golden tipped!  
Dacă vei încălca acestă poruncă, nu vei rămâne nepedepsit fiindcă gustul acestuia este unic, iar aroma ușor amară te ține în viață!
3.Toate zilele de odihnă, petrece-le la Camera din față și nu vei regreta! Doar așa vei respecta ziua ta de odihnă. Dacă nu ai timp să ajungi la ceainărie, fă-ți provizii cu produsele favorite, cheamă-i pe cei dragi și organizează festinul la tine acasă, dar este mai ușor să fii servit decât să servești!
4.Cinstește pe tatăl tău și pe mama ta cu tot ce au mai bun cei de la Camera din față și vi se vor lungi zilele și veți fi toți fericiți!
5.Să nu ucizi în tine și în cei apropiați pofta de un ceai bun sau de o ceașcă de cafea!
6. Să nu comiți adulter savurând alt ceai din altă parte, mult mai scump și fără calitățile celui de la Camera din față! Fii fidel celui căruia i-ai jurat credință veșnică de la prima înghițitură!
7. Să nu furi ceaiul de la prieteni, oricâtă poftă ți-ar fi! Mai bine ia cu împrumut până comanzi unul și tu! Ți-ar conveni să fii jefuit de licoarea dătătoare de fericire???
8.Să nu mărturisești strâmb împotriva aproapelui tău care lucrează pentru tine la Camera din față căci depune mari eforturi ca tu să fii mulțumit!
9. Să nu poftești ceaiul din casa aproapelui tău, ci cumpără-ți și tu unul neapărat!
10. Să nu ademenești pe nevasta aproapelui tău cu o ceașcă de ceai, nici pe menajera acestuia, ci sfătuiește-l cinstit să-și cumpere și el ca să-i țină pe ai săi aproape!
 





 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu