Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 31 mai 2016

Motive puerile de dușmănie...


Ura în sine este cea mai mare păcăleală a omului de către om, fiindcă este o consumatoare de energie fără precedent. Așa cum copiii se ceartă și se bat pentru jucării și oamenii se dușmănesc pentru lucruri lipsite de importanță. Există semeni care doresc să-ți ia totul, dar atâta timp cât nu ți-au luat viața, nu ți-au luat încă nimic, iată de ce:
1) Ți-a luat cineva iubitul sau iubita de sub nas, iar tu suferi? Gândește-te la defectele persoanei trădătoare, care este cea mai vinovată din ecuație și bucură-te în loc să urăști! Cu siguranță că ai fost eliberat ca să găsești pe cineva mai bun!
2) Ți-a luat cineva funcția după care jinduia din momentul în care a început să-ți sape groapa? S-a umplut de responsabilități, iar ție ți-a lăsat mai mult timp pe care să-l petreci cu cei dragi! În plus, nu mai trăiești cu frica-n sân că „azi ești, mâine nu ești”, că-ți va fi tras scaunul de sub fund sau preșul de sub picioare!!!
3) Educă-te dacă cineva este mai bun decât tine, dușmănindu-l nu vei câștiga nimic! Canalizează-ți energia spre a te perfecționa permanent!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu