Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 24 mai 2016

Laptopul Dell Alienware, o comoară la casa omului



În mediul virtual gladiatorii există. Sunt oamenii aceia colosali pentru care laptopul nu mai are niciun secret și care testează jocurile virtuale cât este ziua de lungă. Ei au mii de vieți, schimbă armele de la un nivel la altul, trec prin apă și prin foc și rămân în viață.
Gladiatorul care se luptă în arenă cu extratereștii, supermani sau sălbăticiuni dispune de renumita sabie romană, gladius, care nu este altceva în cazul nostru, decât laptopurile din Seria Alienware de la Dell incluse în gama Ultra Gaming. Pentru jucătorul împătimit, laptopul Dell Alienware este o minune! De la placa video specială, la funcții și software,  totul reprezintă o adevărată revoluție.
Astfel camera devine spațiu intergalactic, castel bântuit de fantome, ocean de foc, câmp de bătălie, așezare rasă de pe suprafața pământului de vikingii sălbatici. Ți se taie respirația, fiindcă totul pare real, ochii devin cât cepele, inima bate cu putere, nivelul de adrenalină nu îți permite să te dezlipești de tastatură și ecran.
 Dragi soții, un astfel de laptop vă salvează căsnicia! Costă 2810 roni, dar vă ține bărbatul acasă toată viața.
Nu vă faceți griji că puteți fi înșelate virtual, un joc este un simplu joc și nimic mai mult! 
Preferați să se ducă pe stadioane, să înjure și să scuipe semințe, iar când se declanșează scandalul monstuos să fie luat de poliție împreună cu ultrașii și să vină acasă bătut sau să-l puteți ține sub observație tot timpul?

Dragi părinți, decât să se întoarcă din parc copilașul vostru plin de căpușe și cu genunchi juliți, nu vă jucați mai bine un joc educativ împreună? Laptopul-minune îl va învăța să câștige, dar și să piardă onorabil.
  
Știu că în ultima perioada toată lumea blamează computerele din gelozie, fiindcă ele își întind dominația asupra tuturor sectoarelor de activitate umană.

 Nu uitați că achiziționarea produsului vine cu un comision de 117 lei, iar un hard disk de 500 GB S-ATA este inclus în preț.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu