Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 17 mai 2016

O bijuterie personalizată pentru porumbeii campioni mâncați de ulii!!!

Iubesc păsările cu tot ce au sublim: cântecul și zborul! Ele cuceresc înălțimile, și când dansează în aer, cineva trage cu arcul nedreptății însângerându-le sau le trimite un pumn de alice în aripi și se prăbușesc în tărână. Știu că au concurat bine, că au zburat perfect, că nu au trișat, dar au fost depunctate pentru creativitate și pentru îndrăzneala de a pluti amețitor de sus.
Se spune că fiecare pasăre „pe limba ei piere”, dar pentru că s-au înscris în competiție, toate, absolut toate vor primi o brățară cu un charm din argint.
Iată cineva care s-a gândit să premieze toate evoluțiile din competiție cu o bijuterie personalizată,
fără să arunce la coș munca atâtor bloggeri!
Pentru toți alergătorii de cursă lungă răniți de nepăsarea unora, de pietrele aruncate în timpul zborului de către spectatori sau evaluatori, aș alege o brățară personalizată pe care să le-o dăruiesc cu dragoste.
Nu o colivie, fie ea și de aur, căci sufletele lor s-ar răni de gratii încercând să scape, ci aș alege o brățară din aur cu un înger păzitor, pentru ca niciodată să nu se prăbușească, oricât le-ar fi de greu!
Merităm bijuterii personalizate fiindcă înșirăm mărgelele cuvintelor pe șiraguri pe care unii le prețuiesc la adevărata valoare, în timp ce alții le calcă în picioare. Blogurile ne sunt tarabele unde ne expunem marfa. Depindem de toanele și de gusturile cumpărătorilor...
Aș înșira broboane de dreptate pe o brățară de aur, pe care aș pune-o la mâna oricărui blogger care s-a simțit cel puțin o dată învins pe nedrept!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu