Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

joi, 18 august 2016

Dacă nu vine românul la Viotur, vine Viotur la român!

Românul a devenit pribeag prin Europa cu voia sau fără de voia sa. Împins de grijile și nevoile vieții își lasă adesea copilul gângurind și se întoarce când acesta îl primește cu brațele deschise, dar întreabă:„De ce mi-ai adus atâtea bunătăți și jucării, nenea?”
În bagajul înstrăinării, cel mai mult cântărește dorul: dorul de familie, de pietrele din sat sau din parcul orașului, de gusturile de acasă și de căldura și ospitalitatea românilor...
Să meargă cu avionul? Un terorist la bord înseamnă peste 100 de victime. O defecțiune la motor, o pasăre intrată din neatenție într-o elice și se poate prăbuși lăsându-și familia îndoliată și fără sprijin...
În plus, să călătorești cu avionul reprezintă un lux. Plătești pe cineva să te ducă la aeroport, biletele sunt scumpe și se achiziționează dus-întors, iar pentru bagajele în plus, taxele sunt substanțiale.
Cu Viotur este altceva. Empatia pe care o manifestă față de săraci este proverbială. Dacă românul nu dispune de resurse financiare și fizice să se ducă la aeroport sau la Viotur, vine Viotur în orașul lui.
Un bilet România-Anglia prin Viotur costă 80 de lire, în timp ce un zbor la Londra, cu o escală 230 de euro.
În plus, cu autocarul ajungi în orașul dorit, fără să plătești transportul din Londra. Cei de la Viotur doresc să-și facă clienții prieteni, oferindu-le servicii personalizate. Fie că este vorba de plecările spre Anglia, fie că discutăm despre Transport persoane Germania cu Viotur cursele sunt rapide, autocare și microbuze moderne, conduse de șoferi cu multă experiență, fără să fi avut accidente, aer condiționat, scaune rabatabile și toaletă în interiorul mașinii. Prețurile sunt invers proporționale cu condițiile oferite.
La toate aceste facilități se adaugă: o masă caldă la restaurant, ca între prieteni, un bagaj de 45 de kilograme, reducere pentru grupurile de turiști.
Cum era de așteptat, Viotur trece și prin cel mai apropiat oraș din județul meu, prin Ploiești.
Pentru cei care detestă să călătorească în grupuri mari, Viotur pune la dispoziție Plecări microbuz Romania – Germania.
500 000 de călători străbat Europa cu mijloacele de transport puse la dispoziție de ei, în căutarea unui trai mai bun pentru cei rămași în țară. Rezervările se fac online, la telefon sau la reprezentanța din oraș a firmei.
În fiecare an, Viotur are grijă de o jumătate de milion de români, oferindu-le garanția celor rămași acasă că îi va duce sănătoși la destinație. Ce poate fi mai nobil decât atât?

Un comentariu:

  1. Am fost dezamagita de multe firme de transport international de aceea le-am tot schimbat. Acum insa ultima firma nu m-a dezamgait si o sa merg cu ea in continuare.

    RăspundețiȘtergere