Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

luni, 8 august 2016

„M-a iubit de mic”.


Să iubești pe cineva de mic înseamnă ca sentimentul să crească simultan cu persoana respectivă. Aceasta este adevărata formă de dragoste: să-l iubești din momentul în care a venit pe lume și încă nu conștientizează nimic despre datoriile morale și nu poate să-și exprime încă sentimentele.
Un nou născut nu este confortabil de iubit. Are nevoi speciale, plânge când ți-e lumea mai dragă, „parfumează” încăperea, dar are nevoie de dragostea celor din jur ca să crească.
Poți iubi pe cineva de mic la propriu și la figurat. Poți investi emoțional într-o persoană săracă, neînsemnată profesional, iar când se ajunge, îți întoarce spatele. Adevărata iubire este liberă de reciprocitate. I-ai oferit dragostea ta când a avut nevoie, nu-l vei urî de moarte atunci când pleacă.
Să iubești pe cineva de mic reprezintă un mare risc. „Îți mulțumesc nevasta mea/Pentru sinceritatea ta/Tu m-ai iubit cu-adevărat/Atunci când eram sărac” sunt versurile care surprind esența problemei. Ea l-a iubit când era sărac, el a părăsit-o când a devenit bogat crezând că lumea i se cuvine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu