Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 23 august 2016

Toamna se numără borcanele cu miere...(Mare concurs mare!!!)

După ce au muncit toată vara adunând polen de flori de salcâm, de flori de tei, de rapiță și floarea-soarelui, albinele pun mierea în borcane curate pe care scriu etichete corespunzătoare produsului, apoi le așază în cămară.
Omul bogat își îndulcește ceaiul cu miere și se tratează de răceală mestecând faguri și bând ceai cald de lămâie. Gospodinele albine știu că nu toate doamnele și-au făcut provizii pentru iarnă și atunci, în ajutorul familiilor acestora, organizează între 9-11 septembrie, în București, pe Bulevardul Ficusului numărul 42, Platforma Apicolă Băneasa Târgul Național al Mierii. Să te lingi pe degete, nu alta de câte bunătăți vor fi comercializate acolo!
Organizatorul, Complex Apicol Veceslaj Harnaj s-a pregătit din timp pentru oaspeții de seamă. Neobositele albine îi vor invita la degustări de miere, Apix Felix, miere polifloră, miere din flori de salcâm sau din flori de tei. Aromele verii se vor răspândi feeric lunecând în gurile pofticioșilor. Gazdele vor oferi și fantasticul vin din miere, Vinum Apini. Produsele cosmetice merită să fie cumpărate fiindcă nu au conservanți și coloranți, sunt naturale, oferă senzațiile de prospețime și confort și mai ales sunt românești.
Apicultorii vor putea achiziționa unelte apicole și utilaje la preț de producător.
Va fi o poveste frumoasă. Mierea va curge unduios în soare, doamnele vor fi încântate de produsele cosmetice, bărbații îndrăgostiți de albine vor pleca acasă cu tot ceea ce este necesar stupinei.
Și pentru că suntem prieteni, Combinatul Apicol Veceslaj Harnaj va premia doi cititori al blogului meu, iar eu m-am gândit să vă pun imaginația la treabă.  Un premiu generos așteaptă cititorii creativi (un domn și o doamnă, fiecare să se bucure de produsele destinate lui). Condițiile sunt: să  dea like paginii de Facebook a sponsorului și să scrie cea mai frumoasă poveste  despre unul dintre produsele de la Târgul Național al Mierii. (Povestea să fie sub forma unui comentariu la acest articol). Poveștile voastre vor fi scrise de astăzi, 23 august, 2016, până pe 28 august, iar rezultatul concursului se va da pe 29 august, 2016.
Premiul este următorul:
Mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu