Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

joi, 10 noiembrie 2016

Black Friday, Crăciunul bijuteriilor LaFemmeCoquette.ro

Gheața pune cercei strălucitori streșinilor, pomii poartă diademe cu cristale de iarnă, casele au brățari pe brațele lor diafane, cerul se împodobește cu beteala stelelor,  numai eu sunt simplă ca o cenușăreasă.
-Orice femeie dorește să rivalizeze cu strălucirea argintie a iernii, spune aluziv o colegă de birou.
-Cu ce bani, întrebă femeia de serviciu care trage mereu cu urechea la bârfele și schimburile noastre de replici?
Mi s-a părut că și ea m-a privit cu subînțeles...
-Cu reducerile de la bijuteriile din argint de  LaFemmeCoquette.ro., îi răspunde Adela care de obiei o trimite la plimbare la altă masă, dar de data aceasta se lăsă pradă generozității.
Fac ochii mari. Precis că nu știe cu cine vorbește. Vocea directoarei seamănă cu vocea măturătoarei...și-o fi imaginând că se adresează superioarei.
-Să nu credeți că în loc să-mi îndeplinesc sarcinile de serviciu caut aiurea pe internet, dar vreau să fiu o femeie cochetă, iar fără bijuterii sunt ca o casă fără ferestre și perdele.
Sfârșit de lună. Avem un teanc de dosare de rezolvat, dar vestea bombă ne determină să ne strângem ca la șezătoare și să comentăm valoarea și prețurile bijuteriilor.

Promoții la bijuterii de Black Friday LaFemmeCoquette.ro

-Să ne uităm la reduceri brățări, fetelor! 
-Apoi la reduceri cercei! 
-Ba nu! Caută reduceri inele! 
Ușa se deschide pe neobservate, iar vocea  directorială ne face să ne înghețe sângele în vene și să amuțim instant:
-Căutați reduceri pandantive, doamnelor!
„Doamne, bine că nu a spus reduceri de personal!” Plecăm capetele rușinate și luăm dosarele din teancuri, prefăcându-ne că muncim din greu!
-Ei, lăsați că știu și eu ce înseamnă să poți alege din 300 de bijuterii cele care-ți plac și să fie reduse cu 40%. O dată pe an este Black Friday, așa că plasați comenzile între 18.11 – 30.11.2016!

Tact directorial

-Voi vorbi cu Moș Crăciun, pardon cu patronul să țină cont de dorințele voastre anul acesta. Nu ieșiți de pe site,înainte de a vă nota codul produsului pe care-l doriți, iar data viitoare să nu mai aveți secrete față de mine!
300 de bijuterii la reducere, la dispoziția unei firme cu peste 30 de femei înseamnă o zi de muncă pierdută...
Contabilizez cu ochii măriți de teamă pierderile, dar directoarea îmi citește gândurile:
-Firma noastră își va dubla veniturile și cifra de afaceri datorită acestor bijuterii, spune convingătoare șefa!
După cerceii aceștia în formă de frunzulițe de argint, pe care ți-i dorești tu, vor veni doamne cochete și bărbați atenți. Te vor opri pe stradă curajoșii, timizii vor veni aici, pretextând că au nevoie de serviciile noastre, apoi își vor lua inima-n dinți și vor întreba direct:„Dar cerceii?”

 Te și aud răspunzând cu mândrie:„Lucrați în argint 92,5%, greutate 6,17 grame, marcați de ANPC”.
-Pot și eu să aleg ceva, îndrăzni să spere femeia de serviciu?
-Sigur, draga mea! Orice femeie are dreptul să fie cochetă și trebuie să fie răsplătită de Moș Crăciun! Tu ne aduci cafelele în fiecare dimineață și ne asiguri un mediu curat de lucru. O faci cu toată dăruirea și iubirea din lume! Brățara din argint și cubic zirconia să-ți înnobileze mâna!
Lista este gata, comenzile în procesare, sufletele noastre mulțumite.  LaFemmeCoquette.ro ne-a adus atmosfera de sărbătoare cu aroma inconfundabilă de reduceri la bijuteriile sale de lux.
Și cum bijuterie la bijuterie trage și șefa i-a scris pe un bilețel lui Moș Crăciun ce dorește să poarte cu eleganță în zilele magice și argintii de iarnă!



Bratara din argint si cubic zirconia
Bratara din argint si cubic zirconia







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu