Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 29 noiembrie 2016

Dragii Moșului

E-sarbatoare.ro, sărbătoare de poveste, cu brazi artificiali de Crăciun. Să fim miloși cu pădurile surori din țara noastră de vis, țineți minte! Eu îmi schimb numele foarte foarte rar. Vă amintiți? Nu este mult de-atunci de când îmi spuneați Moș Gerilă, deși eu sunt cea mai caldă persoană din lume!
Mie îmi scriu toți oamenii din univers de la copii la bătrâni, bărbați și femei, mame și tați. Unii dintre voi îmi cereți ceea ce nu vă pot da și mă întristez.
Pot eu să vă dau sănătate când și pe mine mă dor șalele de la cărat atâtea cadouri? În afară de fericirea de moment când dăruiesc, iar voi primiți, ați văzut pe cineva dând pe din afară de fericire???
Nu fiți utopici  când vă exprimați dorințele, căci bugetul și puterile mele sunt limitate!
În 2016 mă numesc E-sarbatoare.ro și vin cu noutăți. Pentru prima dată fac un dar de suflet tuturor brazilor tineri și vii din țară: le prelungesc viața! Dragi Moșului, nu le vedeți sângele curgând când îi tăiați așa de tineri ca peste câteva zile să ajungă în tomberoane? Nu le auziți gemetele de durere? De ce îndoliați atâtea familii de conifere când există brazii artificiali?
Veți spune că în pădure găsiți un mozaic de forme, dimensiuni și culori, dar intrați, vă rog, în pădurea mea artificială, care vă așteaptă! Am acolo, pentru fetițe și băieți cuminți și cu inimă ca voi: brazi artificiali Carpatico foarte stufoși sau o minunăție de brazi argintii.
Nu luați oxigenul de la nările copiilor voștri masacrând uzinele care împrospătează aerul! Moșul vă aduce un brad artificial de poveste pe care să-l lăsați moștenire strănepoților voștri și să vă salvați viața.
Știți când de greu crește un copac? Știți în câți ani își formează tulpina și coroana și câtă sevă a pământului se investește în el? Brazii pe care-i tăiați reprezintă sănătatea și fericirea pe care le irosiți și pe care mi le cereți mie apoi ca daruri de Crăciun. Voi aruncați pâinea pe ape și țipați după aceea că vă este foame...
Bradul artificial CHRISTMAS DREAM are crengile argintii și vă aduce noroc fiind încărcat de vâsc.
Pe unii vă aud deja cârcotind, dar nu mai tac. Anul trecut mă prefăceam surd. Ce tot invocați mirosul de cetină, dar mirosul faptelor voastre bune unde este? Să ucizi o pădure, să sacrifici o generație doar pentru aromă? Dreptate este asta? Omenie este asta?
E-sarbatoare.ro, iar eu am obosit și am nevoie de ajutoare! Destul că am așezat mărfuri de cea mai bună calitate pentru voi: brazi artificiali, iluminat decorativ, decorațiuni, lenjerii de pat și ținute de ocazie, am pus la punct livrarea la domiciliu, iar în cazul în care nu vă plac darurile, le puteți returna în 14 zile. Iată că un Moș mai înțelegător ca mine nu găsiți voi nicăieri.
Având în vedere că populațiile Chinei și Indiei sunt în continuuă creștere, cel puțin voi, românii, fiți înțelegători și deveniți Moș Crăciun unul pentru altul! Vă invit să vă alegeți cadouri, să vă faceți surpize minunate și să ocrotiți pădurile. Cu povestea de sărbători vin eu și asta este cel mai greu!!!
Cu cele mai nobile gânduri,
E-sarbatoare.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu