Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Invitație la nunta cumpărătorilor cu chilipirurile de Black Friday 2016




Stimabili matori de chilipiruri! Onorabili deținători de mărunțișuri prin buzunare! Înțelepți consumatori de presă!
Sunt chestiuni importante, arzătoare la ordinea zilei: Vă aşteptăm negreşit pe data de 18 Noiembrie 2016, cu mare veselie la cununia civilă care se va oficia la Dwyn.ro  în plină zi la ceasurile  reducerilor pasionale de Black Friday.
  Produsele și cumpărătorii, iubindu-se la nemurire de când s-au văzut întâiaşi dată pentru prima oară, s-au hotărât să-şi puie pirostriile, ce-i drept după lupte seculare, ce au durat aproape miliarde de ani!
Aşa că vă aşteptăm, la o adică, şi să nu ne lăsaţi cu onoarea nereperată, că vitriol englezesc încă se mai găseşte ! Bată-vă sănătatea să vă bată!
Mireasa promite să se ocupe cu iubire de îngrijirea personală a soțului: să-i înlocuiască uscătorul de păr din care ies scântei cu unul performant și garantat, să nu-i folosească aparatele de ras la supărare în moduri mai puțin ortodoxe, să nu-i pună neuronii pe ondulatoarele de păr și să nu-și curețe încălțămintea cu periuțele de dinți electronice ale acestuia când uită să mai vină acasă de la serviciu!
Mirele aduce zestre-n casă Cantarul de persoane Tefal PP1100V0_N care suportă o greutate de 160 de kilograme în cazul în care mireasa nu-și va mai încăpea în piele de fericire.
Vă poftim cu drag la celebrarea căsătoriei noastre și asigurăm celibatarii convinși că-și vor găsi produsele pereche pe Dwyn.ro, iar dragostea lor va dura toată viața!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu