Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

duminică, 20 noiembrie 2016

Lupta cu fobiile, eșecurile și frustrările


Airsoft este jocul ce implică strategie militară, aplicația în care tragi cu arme adevărate și ieși învingător fără ca adversarul să-și piardă viața.
Airsoft jocul în care ucizi fără să ucizi și câștigi dacă participi.

Am jucat AIRSOFT și mi-am învins inamicii numărul I: fobiile 

Știți cât de periculos este terenul vieții. Într-o parte locul este minat. Un pas greșit și aproape ți-ai pierdut viața! La polul opus se află jungla cu fel de fel de animale veninoase și uriașe gata să ne înghită. Apa răcoritoare și aparent inofensivă ascunde colții de ferăstrău ai crocodililor și ferocitatea rechinilor. Sărmanul om este așa de mic într-o lume atât de mare!
Mascate de vegetația bunelor intenții se ascund gropile săpate de alții ca să cădem în ele, numai că uitând unde le-au plasat, autorii devin victime ale propriei răzbunări.
Tocmai de aceea am organizat împreună cu prietenii vânătoarea fobiilor, eșecurilor și îndoielilor.
Mai întâi ne-am orientat pe hartă să descoperim sediul central al problemelor care ne invadează existența.

Atacul împotriva fobiilor

Ne-am organizat și am încercuit fobiile. Se aflau acolo pregătite să ne atace prin surprindere: Frica de bătrânețe, de boală, de accidente de greșeli. Armata fobiilor era „câtă frunză și iarbă”, dar noi, oamenii, eram conștienți că nu putem accepta să trăim mereu cu frica în sân, așa că venise vremea să ne eliberăm.
Sub steagul dictonului „Trăiește clipa!” am comandat și condus atacul.
-Înainte! Foc! Trageți în fricile ce ne erodează umanul din noi!
Au căzut secerate de bile din plastic pe rând. Lupta a durat mult și a fost epuizantă, dar după ce s-a terminat ne-am simțit niște oameni complet liberi capabili să-și accepte cu seninătate condiția.

Cum am luat prizonieri eșecurile și frustrările

Scăpasem de teamă și de nenumăratele sale nuanțe: teama de necunoscut, de imobilitate, de moarte și urâțire, când ne-au invadat eșecurile și frustrările.
Nu puteam permite să fim copleșiți de neșansă, așa că am pus la punct atacul nocturn și eșecurile și frustrările au devenit prizonierii noștri.
Airsoft ne învață că trebuie să luptăm pentru frumusețea și valoarea vieții! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu