Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

joi, 10 noiembrie 2016

M-au prins Zorile(Store.ro) admirând căderea de prețuri

 18 noiembrie 2016 noapte magică. Pe ZorileStore.ro dansează flăcările comorilor de Black Friday. Prețurile sunt în cădere liberă la toate categoriile de produse de pe site, de aceea este timpul să aleg „anvelopele de iarnă” pentru toată familia.
Omul prevăzător își face iarna car și vara sanie, cititorul înțelept achiziționează acum cadouri utile petru Crăciun profitând de reducerile substanțiale.

Încălțăminte pentru toată familia de pe ZorileStore.ro.

Iarna bate la ușă. Uneori se poartă ca o lady, adică așteaptă să-i deschizi și să o poftești în casă, alteori se dovedește o mahalagioaică lipsită complet de maniere. Deși încerci să-i explici că nu ești pregătită de vizita ei, împinge-n ușă surprinzându-te nepieptănată și-n cămașa de noapte...
Anul acesta voi fi o gazdă prevăzătoare, iar ea mă va găsi corect îmbrăcată, fardată și aranjată pentru vizită.
Lucrul cel mai important în anotimpul rece îl reprezintă încălțămintea. Iată cum se aleg corect „anvelopele de iarnă”:
1) cu cât sunt mai înalte, cu atât piciorul va fi protejat pe o suprafață mai mare de ger și umezeală
2) tocurile cui înseamnă imprudență dusă la extrem pe gheață, de aceea opțiunea o talpă plată și un toc solid este sănătoasă fiindcă asigură aderența la sol
3) funcția antiderapantă a tălpilor ne asigură o deplasare securizată, vom ajunge cu mâinile și picioarele întregi, chiar dacă suntem nevoiți să ne deplasăm pe gheață.
4) cizmele să nu strângă, ci să le putem lua cu o pereche de ciorapi groși

Încălțăminte femei cizme

Ar trebui să-mi cenzurez egoismul și să nu încep cu mine, dar nu mă pot abține. Raportul calitate-preț mă îndeamnă să comand acum cât perechea de cizme magice se află în stoc.
Prețul de 399, 90 lei oferă impermeabilitate, eleganță, securitatea purtătorului, confortul picioarelor.

Ghete PEPE JEANS pentru barbați 

„Și băieții plâng câteodată”, și bărbații încălțați cu ghete de dubioasă calitate cad câteodatată și își plâng de milă când le îngheață picioarele. Se spune că bărbații nu suportă durerea așa cum o fac femeile, de aceea și anvelopele lor trebuie alese cu grijă!
O încălțăminte bună se cunoaște după talpă!

Ghete SKECHERS pentru copii

Cine nu obosește cutreierând zăpezile și transformă ghetuțele în patine sau săniuțe? Ghetele au menirea de a nu obosi urmând traseele întortocheate ale copilului și sacrificându-se poftei sale de joacă!
Și uite așa am ales anvelope de iarnă pentru întreaga familie profitând de eclipsa de prețuri...
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu