Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

miercuri, 14 decembrie 2016

Moș Crăciun oferă tratamente estetice de lux accesibile oricarei femei

Eva mușca lacomă din fructul oprit. Se afla încă în grădina Raiului, iar pomii erau plini de roade. Ningea, dar zăpada nu ardea florile și fructele, ci doar le arginta feeric. Moș Crăciun trecea în fiecare zi și o întreba pe frumoasa femeie ce-și dorește, apoi se-ntorcea cu darul.
Acum el apăru după ce ei îi rămase înghițitura în gât. Îi dădu una după ceafă să o deznece și îi spuse:
-Știi tu ce ai pierdut azi? Trebuia să trăiești veșnic și să fii frumoasă etern, dar acum te-ai nenorocit!
Eva, care ar fi ispitit și pe Satana cu frumusețea ei, izbucni:
-Nu-mi pasă că voi muri, dar să rămân frumoasă! De fapt nu știu ce este urâtul că nu l-am văzut în viața mea, instinctul de femeie îmi spune însă că este cea mai nemiloasă pedeapsă pe care o poate primi cineva!
Eva era înaltă și grațioasă ca o trestie, avea părul lung și mătăsos, ochii limpezi și umezi. Ea fusese izgonită din Rai, iar Moș Crăciun trecea pe la ea să o vadă acum numai iarna. Zăpada ardea totul în jur, fructele nu le mai lua direct de pe ramuri, ci din beci sau din supermarket...
(Sursa fotografiei aici)

Primele semne dureroase de îmbătrânire

Pe Pământ viața era dură. Eva stătea în soare să-și lucreze grădina, când a început să observe cu stupoare că mâinile i se pătează și se aspresc, buzele se decolorează, se usucă, crapă și se subțiază, straturile de grăsime fac să dispară talia sa delicată. Tenul ei împecabil a început să se rideze, colțurile gurii s-au lăsat, sub bărbie a început să-i atârne gușa...
 Niciodată nu plânse așa de amarnic ca atunci când privi în oglindă un chip străin. Și-ar fi smuls două-trei rânduri de piele, oricât ar fi fost de dureros, numai să regăsească înfățișarea perfectă din tinerețe.
Acum știa ce-i va cere lui Moș Crăciun.

Eva în România lui 2016

Eva tot Evă rămâne, indiferent de epoca în care trăiește și de statutul social! Trecută de a doua tinerețe ea oftează după frumusețea pierdută și se pregătește pentru vizita lui Moș Crăciun. Și-a decorat casa de sărbătoare, iar camerele lucesc ca un pahar, a făcut prăjituri și a luat cea mai bună cafea din oraș și așteaptă.
-Moșule, te sărut pe amândoi obrajii, te las la bere cu amicii, nu te mai cert când vii târziu acasă, dar dă-mi tinerețe fără bătrânețe, te rog!
-Ei, draga Moșului, draga Moșului, anii te-au înțelepțit! Ți-ai dat seama că frumusețea valorează mai mult decât o bijuterie, de aceea am intuit ce ai să mă rogi și am toate răspunsurile notate aici pentru tine!

Dr. Cristina Bejan chirurgie estetica Bucuresti

 

Aici  am găsit frumusețe din belșug, la prețuri accesibile pentru toate femeile din România!
-De când te interesează pe tine, Moșule, toate femeile din țară, spuse Eva arțăgoasă, că acum îți scot ochii?
-Calmează-te, micuțo, că faci și mai multe riduri! Hai să facem împreună un plan de restaurare estetică la Salonul Mirrors Beauty!
1) Terapia vampir – Dracula te ajută să întinerești cu sângele tău. Mecanismul de întinerire ascuns în tine va fi declanșat de proceduri, iar pielea de pe fața ta se va întinde și va fi impecabilă ca în adolescență.
-Mi-e frică! Dacă este vorba de sângele meu îmi este frică!
-Calmează-te, primă doamnă! Mai întâi vei fi anesteziată cu o cremă, apoi se recoltează sângele tău curat, urmează selectarea factorilor de creștere și reparare din acesta, apoi injectarea ridurilor și a suprafeței dorite, iar când te vor întâlni pe stradă, cunoscuții vor crede că te-ai întors în timp!
-Poți tu, Moșule, să-mi oferi un astfel de tratament? Să nu te împrumuți la cămătari să pierdem apartamentul și să rămânem goi ca-n Eden în mijlocul iernii!
-Poate, Moșu, poate! Este omnipotent financiar!
2) Mărirea buzelor cu acid hialuronic este de asemenea necesară mai ales acum când se poartă buzele senzuale! Cine știe poate ți se va spune Eva Senzual.
3) Slăbire cu criolipoliză.
-A, vrei să spui că sunt grasă? Mă faci grasă, tu pe mine! Plec la mama, te las singur de sărbători!
-Suta mea de kilograme de dulceață, nu pleca! Îți oferă Moșul toate terapiile să fii Eva pe care am cunoscut-o la primul meu bal și de care m-am îndrăgostit, ba mai mult, voi face și eu un tratament împotriva căderii părului.
Și uite așa, Moș Crăciun și Eva trăiesc și astăzi fericiți, iar cu ajutorul tratamentelor de la Mirrors Beauty Salon nu îmbătrânesc niciodată!!!

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu