Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Cum să previi disfuncțiile renale cu ajutorul bioelementelor

Omul este cea mai performantă uzină vie din univers! Atâtea mecanisme sunt puse în mișcare de la naștere până la moarte acționând simultan pentru realizarea unor funcții și rezultate multiple: hrănire, producerea de energie, mișcarea, autoservirea, eliminarea substanțelor chimice și nocive, creația și procreația, gândirea, iubirea, încât niciunde nu se realizează atâtea procese concomitent.
Mă mândresc că în ființa mea se contopesc mii de aspecte elucidate de știință și milioane de mistere, iar în același timp sunt unicat!
Ne place să vorbim despre toate funcțiile din organismul uman, mai puțin de cea care asigură eliminarea substanțelor chimice fiindcă ni se pare jenant...
Dacă rinichii reprezintă sediul care asigură colectarea reziduurilor din organism în scopul evacuării acestora,  căile urinare alcătuiesc sistemul nostru de canalizare.

Despre infecțiile urinare fără pudoare

Trebuie să ne iubim organismul și să fim atenți la toate nevoile sale, pentru că el ne întreține viața. Dacă îl vom lăsa în ruină, ne vom obliga „sufletul” să trăiască într-o dărâmătură și să suporte consecințele.
Urinarea reprezintă o nevoie stringentă a omului, de aceea după ce și-o rezolvă, el este mult mai fericit!
Dincolo de glumele care se fac între apropiați pe acestă temă, să avem în vedere păstrarea intactă a sistemului nostru de canalizarea fiindcă retenția urinară ucide, urinarea frecventă ne pune în situații neplăcute, infecțiile urinare ne taie pofta de viață, iar dependența de dializă este cumplită!
Vestea cea mai bună este că există tratamente naturiste care previn înfundarea sistemului de drenaj uman sau inflamarea acestuia păstrând „conductele” în stare intactă.
Să previi sau să tratezi infecții urinare cu tratamente naturiste este o binecuvântare! Mulți oameni ar merge la capătul lumii să scape de:
-arsuri groaznice simțite la urinare
-senzația frecventă de a merge la toaletă, mai ales când sunt în trafic și se află în mijlocul unui blocaj rutier, situația fiind fără ieșire
-să facă potecă la baie, iar alarma să fie falsă
-dureri cumplite
-febră, greață, frisoane
-inconsistență urinară, iar cei din jur să se întrebe ce miroase atât de urât
-aspectul  propriei urine care să-i sperie și să-i îngrețoșeje în același timp: tulbure, închisă la culoare, cu sânge, miros pestilențial.
Toate aceste inconveniente pot fi eradicate cu ajutorul PACHETULUI TRATAMENT LEJER INFECTII URINARE 1 NO CIST intensive + 1 NO CIST prevent care costă numai 160 de roni.
Infecțiile urinare netratate produc efecte letale galopante: mai întâi abcese renale și infecții generalizate, până la insuficineță renală și compromiterea definitivă a funcționării rinichilor.
În capsulele vegetale obținute din afin american, mesteacăn alb și L-cisteina stă sănătatea tractului urinar al femeilor și bărbaților, iar descoperirea epocală vine să ne îmbunătățească enorm calitatea vieții.

Igiena intimă cu produse adecvate

Deseori greșim neacordând atenția corespunzătoare părților corpului nostru care nu se văd. La fel ca în societate, cel din spatele scenei are misiunea cea mai grea.
Evident că igiena este la ea acasă în societatea contemporană, dar contează produsele pe care le folosim pentru realizarea acesteia, știută fiind importanța tandemului igiena intimă și infecțiile urinare.
Săpunul pentru față, mâini se impune să fie diferit de cel intim!
Fiind ultrasensibile, zonele intime au nevoie de efecte calmante și hidratante, de substanțe care asigură protecția și previn infecțiile de orice fel, mențin echilibrul florei bacteriene și pH-ul fiziologic vaginal.
Săpunul intim prezentat mai sus este realizat din extracte de plante medicinale și blochează pătrunderea bacteriilor, virușilor sau ciupercilor în zonele sensibile ale corpului nostru.
El își lasă străjerii bine instruiți la poarta principală a organismului nostru, iar intrușii vor fi uciși fără menajamente.

Concluzii

Omul este singura uzină vie din univers cu mecanisme complexe și fine care funcționează simultan. Bioelementele susțin funcționarea perfectă a corpului omenesc, iar folosirea acestora garantează o viață lungă, o sănătate de fier, un trai lipsit de griji!
Să investim în sănătatea noastră, în mod special în sistemul natural de canalizare!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu