Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 7 ianuarie 2017

Curățenie totală cu ajutorul aspiratoarelor universale cu laser

De când au apărut aspiratoarele universale cu laser care fac curățenie totală în living, dormitoare, baie și bucătărie fără că mobila să fie mutată, covoarele și perdelele strânse ca să fie spălate, uscate și călcate, rata depresiei este în scădere, femeile au timp să se ducă la cumpărături și la saloanele de înfrumusețare, familiile nu se mai destramă, natalitatea în România fiind în creștere.
Aspiratoare cu sac sunt acum piese de muzeu asemenea fosilelor de dinozauri. Aspiratorul universal cu laser se autoreglează în funcție de încăperea în care intră și are nevoie de prezența umană doar la butoane. El poate face curățenie rapid sau lent, în funcție de dorința posesorului. Când apar musafiri nepoftiți, aceștia pot fi lăsați în grija cuiva, iar un membru al familiei se sacrifică pentru reputația acesteia, adică ia discret aparatul minune și intră în bucătărie, dormitoare, baie suprasolicitându-l.
Mai întâi el curăță pereții întrebuințând laserul potrivit. Tot praful este înlăturat, petele de pe zugrăveală sunt curățate cu responsabilitate, igrasia dispare, mirosul de proaspăt, de curat instalându-se astfel în casă.
După aceea se curăță geamurile și perdelele de la acestea, draperiile. Laserul pătrunde sub covor, astfel că parchetul se curăță instant. Este de-ajuns să se îndrepte aspiratorul către mobile și obiectele din vitrine și acestea sunt șterse de praf, date cu lac, după caz sau spălate și uscate în câteva secunde.
Adio mănuși menajere și substanțe care mai de care mai toxice! Cada devine imaculată și strălucitoare, lavoarul pare nou, vasul toaletei zici că nu a fost folosit până acum.
Curățenia generală din fiecare casă se poate face zilnic în aceste condiții pentru că nu mai suntem nevoite ca străbunele noastre să mutăm paturi matrimoniale, biblioteci sau șifoniere.
Descoperirea epocală a fost posibilă datorită provocării lansate de Blogal Initiative și Demax.
Nu a fost o simplă campanie organizată cu bloggeri entuziaști și vizionari, ci organizatorii au reținut ideile cele mai îndrăznețe și le-au pus în practică!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu