Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

joi, 19 ianuarie 2017

Dwyn, my Valentin magazin

Un val fierbinte de iubire se îndreaptă în orice moment spre noi direct dinspre Dwyn Shop. El cuprinde întreaga țară, dezgheață inimi, calmează spirite, însuflețește cumpărător, vânzător și primitor. Produsele oferite aici se deplasează cu viteza luminii către cel drag și deschide larg ușa sufletului său. Dăruiești și stai la ospățul spiritual alături de cel apropiat, apoi îți vine o poftă nebună să devii perfect pentru el și pentru cei din jur și nu te mai poți opri din comandat...
Cum ai intrat în magazinul virtual, ești primit regește. După ce ai ales, ești informat pas cu pas despre călătoria darului tău către cel iubit. Dwyn Shop trasează harta generozității pentru noi. Complici ai surprizelor noastre, ei ne anunță prin e-mail și prin telefon că darul a pornit la drum, ca dovadă a iubirii, în căutarea beneficiarului.
Un suflet sclipitor trebuie să locuiască într-un corp perfect, de aceea produsele de îngrijire personală
demonstrează că ne pasă de cei apropiați și că le considerăm corpurile catedrale ale iubirii. Adesea, copiilor li se adresează o întrebare stupidă:„Pe cine iubești mai mult, pe mama sau pe tata?” Ideal ar fi să nu repetăm eroarea cerând cuiva să spună ce-i place mai mult la cel pe care-l iubește!
Când iubești pe cineva, îi prețuiești și câinele de companie, de aceea părul, buzele, tenul, ochii, mâinile, picioarele, pielea, dinții, unghiile, fiecare bucățică a corpului acelei persoane reprezintă o comoară!
Fiindcă iubești total, în mod cert că nu te vei opri la o comandă, ci vei recidiva, dar alege să începi cu ceea ce este mai important.

Îngrijire dentară 

 

Sub floarea catifelată a buzelor răsar perlele strălucitoare ale danturii. Zâmbetul înseninează fața celui care-l etalează și cucerește inimile celor din jur. Printr-un surâs, obligatoriu sincer și curat (la propriu și la figurat), poți deveni celebru, dobândi un loc de muncă mai bun și chiar cuceri lumea.
Toți cei care doriți să programați zâmbetele nenumărate ale celor iubiți, comandați Dușul bucal Panasonic EW-DJ10A503!
Minunea care pecetluiește sentimentele alese dintre noi poate fi luată în călătorie și curăță placa dentară și în locurile inaccesibile. Dincolo de cultivarea frumuseții, dușul bucal asigură confortul celor care-l folosesc fiindcă înlătură resturile de mâncare, previne infecțiile, alungă durerile, menține zâmbetul impecabil. Masajul gingival cotidian, cu jet de apă curată previne gingivita, parodontoza și pierderea dinților.
Îți dorești să-l săruți pe cel care utilizează dușul bucal datorită prospețimei respirației sale!
Termenul de garanție al produsului este 24 de luni, iar al dragostei: toată viața!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu