Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 27 ianuarie 2017

Iubire cu folie de protecție

Un telefon lua cafeaua cu posesoarea lui. Atenția ei era asemenea pânzei de păianjen, astfel că mâna i-a tremurat ușor, lichidul a căzut pe fața smartphone-ului și acesta a murit înecat cu lichidul amar și aromat, producător de energie.
Al doilea telefon se afla în mână când sună insistent. Aceeași stăpână se sperie într-o clipă și-l aruncă în loc să-l țină strâns. A rămas mort pe asfalt.
Al treilea telefon fu stropit din cap până-n picioare cu suc, iar în urma șocului decedă subit.
Al patrulea telefon se-mbolnăvi grav de plămâni fiindcă înghițise tone de praf.
Al cincilea telefon fu zgâriat cu unghiile, iar rănile i se infectară. Septicemia i-a grăbit dispariția.
Nu știu cum se făcea că simultan cu ele, ea pierdea date de contact, fotografii, colaborări, își pierdea o parte din viață.
Era 14 februarie, când el, iubitul ei, s-a declarat salvatorul telefoanelor pe care ea punea mâna.
-Iubito, știu că-ți plăcea „Un elefant se legăna/Pe o pânză de păianjen...” de la grădiniță, dar nu te las să ajungi la o cifră rotundă a victimelor tale. Ești o ucigașă de telefoane pentru că ignori protecția lor! Iubește-ți deopotrivă și aproapele și telefonul, mai ales de Valentine’s Day când de dragul telefonului tău Smart Protection oferă reduceri de 17% la toate foliile de protecție. Aplicându-le vei avea următoarele beneficii:
-telefonul tău va părea ca nou
-sucul, ceaiul, cafeaua pe care le verși din neglijență pe partenerul tău de distracții nu-i vor determina sfârșitul
-praful nu va pătrunde în căile sale vitale
-petele vor dispărea ca prin farmec
-șocurile de orice fel vor fi atenuate.
-Pisălog afurisit, a spus ea plină de mânie! Uite pentru cine îmi sacrific tinerețea! Râzi de mine că-mi plăcea un cântecel nevinovat la grădiniță și îți pare bine că mi-am stricat toate telefoanele...
Reproșurile au continuat, iar ea și-a luat bagajele și a plecat la mama ei.
El a rămas oftând, dar fiindcă era băiat deștept a anticipat dezastrul. Nervoasă cum este, va strica și al șaselea telefon. Era rândul lui să-i dovedească faptul că o iubește neatentă așa cum este...O iubea cu cei zece elefanți de la grădiniță cu tot, așa că-i cumpără un telefon cu folie de protecție cu tot.
De-atunci nu i s-a mai stricat niciun telefon, nu a mai plecat niciodată la mama ei și au trăit fericiți până i-a ajuns bătrânețea.
„Un telefon se legăna/Pe o pânză de păianjen...”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu