Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 28 ianuarie 2017

Personalizarea 100% a mașinii cu ROYAL PRINT

Unicitatea ființei umane este atributul care dictează dorința noastră de a deține obiecte personalizate: rochii unicat, genți în ediție limitată, bijuterii pe care sunt gravate numele noastre. Ne personaizăm sentimentele, casele, telefoanele, blogurile, paginile din rețelele de socializare.
Dorim să avem creioane deosebite, agende și cărți de vizită care ne recomandă, iar dacă este posibil, mașină ca a noastră să nu mai aibă nimeni!
Dus la extrem, cultul personalității înseamnă dictatură, în timp ce folosirea cu moderație și „cu cap”  a acestuia se dovedește o strategia de marketing. Cu ajutorul serviciilor de folieri masini iasi
ne putem menține permanent mașina în tendințe.
Anul acesta se poartă torturile de ciocolată învelite în folie de aur comestibilă. Ce ați zice de o mașină colatată cu aur fin necomestibil care să țină rugina departe și să stârnească invidia unora și admirația altora?
(Sursa fotografiei aici)
Ce ați zice să vă asortați perfect cu autoturismul pe care-l conduceți? Tricoul cu poza dumneavostră să se regăsească și pe caroseria mașinii? Toate acestea sunt posibile datorită serviciilor oferite de folieri caroserii auto Iasi.

Mesaje motivaționale pe mașina ta

Acum poți aplica mesaje motivaționale pe mașina ta, iar acestă personalizare este 100% originală, plus că ai satisfacția contribuirii directe la edificarea unei lumi mai bune.
Iată  ce mesaje aș transmite în trafic:
1) Stop accidentelor! Viața are prioritate!
2) Interzis alcoolului la volan!
3) Fii prudent! Cineva te iubește mult și te așteaptă acasă!
4) Astăzi nu ai voie să fii rău, să înjuri și să încalci regulile vieții!

Mașina îți promovează afacerea: nimic mai simplu și mai eficient!

Profesionisții de la Royal Print ne pot transforma mașinile în cărți elegante de vizită. Fie că este vorba de un text publicitar inteligent construit, fie scrierea directă a tipului activității prestate, urmată de datele de contact le vei prezenta tuturor oamenilor, în treacăt, afacerea ta. Astfel vei obține publicitate eficientă la un preț supraavantajos, știut fiind că prețul colatării este mai mic decât al vopsirii și stategia este mai eficientă decât publicarea reclamei într-un ziar care este uitat într-un colț, servește la aprins focul sau mai rău de-atât...
Când textul publicitar se află-n mâinile tale, vei fi sigur că informația este la vedere și circulă cu viteza luminii.

Dă impresia că-ți schimbi lună de lună mașina fabricată în exclusivitate pentru tine!

Oricât ar părea de greu, acest lucru este la îndemâna oricărui posesor de autoturism acum. Cauți modelul dorit (dacă ai avut folie de aur sau imitație, avansează la platină sau diamante), faci o programare la Telefon: +40-726-66-66-90 sau prin e-mail: office@royalprint.ro, dai sfoară-n țară că îți iei mașină nouă și rupi inima târgului când apari!
 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu