Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 27 ianuarie 2017

Să fiu pictor de chipuri!

Principiul policalificării mi-a fost inoculat din epoca trecută căreia îi datorez viața: fac parte din generația ultimilor „decreței”. Din liceu am învățat că „100 de meserii nu aduc 1000 de nenorociri”, ci îți oferă posibilitatea de a completa bugetul și ajută la înlăturarea monotoniei.
Respectul pentru artiști l-am avut dintotdeauna. Oftam în fața tablourilor reușite pentru că desenam oameni diformi sau flori uriașe și asimetrice, când citeam deja pasaje în care mă regăseam, mă certam cu scriitorul ore întregi că s-a născut înaintea mea.
Iată cum mi-am ratat șansele la celebritate:
-sunt „afonă” la pictură și tot ceea ce se înrudește cu ea
-scriu mult, dar mai am până la perfecțiunea care să mă eternizeze.
Provocarea despre care scriu a sosit prin e-mail. Încă sufeream după o înfrângere nedreaptă, când am primit invitația la concurs din partea revistei de modă care m-a inițiat în multe taine ale eternului feminin și ale eleganței desăvârșite.
 DespreModa.ro și Aba Academy organizează un concurs care are ca premii inițierea în arta de a deveni pictor și transformator de chipuri. Machiajul este mirajul prin care profesionistul-artist capătă puteri demiurgice prin arta sa putând să îmbătrânească sau să întinerească un chip, să-i redea prospețimea sau  să-i accentueze ridurile, să realizeze răni, tăieturi sau vânătăi pe fețele oamenilor.
Sedusă de deviza „Educație, practică, performanță” a artiștilor-vrăjitori de chipuri de la ABA MAKE-UP ACADEMY doresc să câștig măcar unul din cele 11 premii puse în joc (premiul special în valoare de 1800 lei reprezentând un curs gratuit de machiaj și 10 premii, ce constă într-un seminar de machiaj) din următoarele motive:
-machiajul deschide punți solide de prietenie și admirație între oameni. Nu-l poți uita niciodată pe cel care ți-a ascuns cercănele când erai mireasă și a ales cu grijă produsele să nu-i umpli de fard sau de ruj pe toți cei care profită de ocazie și se reped să te sărute...Nu renunți la prietenia omului care știe să acopere magistral zgârietura pisicii sau a copilului, buba ce-ți apare pe față înaintea ședinței foto, vânătaia sau umflătura care-ți diminuează frumusețea.
-produsele și culorile pot realiza „portrete având o frumusețe răpitoare”. Stăpânind tehnicile de corectură ale feței, te poți juca dăruind frumusețea aceluia care nu a avut-o niciodată! Ce dar poate fi mai minunat decât acesta?
-devin artistul propriului meu chip și al viitorului care mă așteaptă să-l cuceresc. Este minunat să deții știința de a revigora o față obosită, de a reintineri un chip cu câteva produse și mișcări dibace! Aș dărui frumusețe cuamândouă mâinile, din prea plinul sufletulu meu, iar fericirea din jur s-ar întoarce înmiit asupra mea. Lumina de pe chipul meu în momentele în care voi realiza opere de artă din fețele oamenilor va fi inegalabilă!
Încrieți-vă la concurs în perioada 27.01.2017 – 14.02.2017 și avem posibilitatea să studiem la Academia unde se predă frumosul-etern!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu