Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

luni, 30 ianuarie 2017

Smart Protection se cunoaște de la prima interacțiune cu clienții

Dovezi de bunăvoință față de clienții și de telefoanele lor

Dacă „ziua bună se cunoaște de dimineață”, un furnizor de calitate se identifică repede după bună-voința pe care o are față de clienți. Foliile protectoare au devenit o necesitate fiindcă smartphone-ul este partenerul nostru de afaceri, membru al familiei, cel care ne conectează la univers, copilul de suflet în care investim totul fiindcă ne păstrează comorile!
Deși Smart Protection pune la dispoziția clienților săi tutoriale de instalare a foliilor de protecție, în cazul în care aceștia greșesc, li se oferă clemență: garanția de instalare.
Prin completarea unei cereri, ei vor obține în termen de 15 zile același produs la un preț de 50%. Cu toate că prețurile foliilor protectoare sunt mici, deși beneficiile acestora ne scutesc de cheltuieli enorme, magazinul virtual nu pierde nicio ocazie de a dărui reduceri clenților și telefoanelor acestora: scăderi de prețuri masive de Black Friday, reduceri de 17% de Valentine’s Day.

O  protecție inteligentă previne tot ceea ce dăunează grav sănătății

Sănătatea telefonului este fragilă fiindcă el ne urmează peste tot și îl expunem pericolelor. O alunecare pe gheață și acesta are de suferit. Șocul căderii sau strivirii acestuia sub greutatea corpului este atenuat doar cu ajutorul protecției inteligente.
 Un contact cu materialele ascuțite cu care vine în contact în genți, buzunare sau pe masă, iar zgârieturile sau tăieturile se vor adânci pe fața sa, dacă nu i-am cumpărat folie de protecție.
O mișcare neatentă și îl facem să înghită lichide hidratante pentru noi, ucigătoare pentru el!
Cretă, praf, nisip, var, cuie reprezintă materialele care ne definesc profesiile și tot atâția factori nocivi pentru telefon.
Imaginați-vă că tragem zilnic la țintă cu pericole (sub forma unor săgeți sau gloanțe), iar folia de protecție este scutul care face să ricoșeze tot ceea ce ar putea să-i străpungă inima telefonului care este țintit!
Scutul îi prelungește viața.
Este posibil ca folia de protecție să fie un scut și pentru cei care folosesc telefonul: să se interpună între radiațiile emise de aparat și organismul utilizatorului.
Smart Protection este eficientă economic (ne protejează un bun de preț, costă puțin, beneficiem de clemență dacă greșim instalarea), fizic (este scutul care protejează telefonul de șocuri, spargeri, zgârieturi și organismul uman de interacțiunea directă cu radiațiile) și spiritual (ne apără amintirile, contactele, afacerile)!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu