Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

duminică, 22 ianuarie 2017

Un verde perfect să corespundă epilării definitive cu IPL de la Nomasvello!



De la un timp, bătrânețea ne pândește pe toți. S-a făcut nesuferită, nesuferită de tot, ne atinge cu mâinile sale soioase și lasă urme: părul de pe corp îl albește de parcă am fi turnat făină pe picioare, piept, în zonele intime sau cele axilare.
Cel puțin când era negru sau castaniu, arăta altfel. După aceea ne zgârie cu unghiile pe obraji, la coada ochiului sau trage colțurile buzelor în jos, ne îngălbenește, rupe sau scoate dinții și ne pictează tenul, gâtul și mâinile cu pete: petele acelea maronii care indică oxidarea în timp a oamenilor și obiectelor...
Păr dizgrațios, riduri, pete, piele lăsată, dinți pătați sau forma invadantă a senectuții.

Nomasvello, aliat în lupta cu îmbătrânirea

La cine să apelezi, când te uiți în oglindă și îți vine să o spargi sau să plângi? Nu există nicio instituție de pe pământ care să te repună în drepturile tinereții și să declare bătrânețea învinsă! Doar NOMASVELLO 
ne pune la dispoziție profesioniști, aparatură, știință și ține bătrânețea departe de noi. În cei 7 ani de activitate pe teritoriul țării noastre, româncele au înflorit pentru că au 28 de centre în care sunt apărate de bătrânețe și urâțire prin:
-epilare definitivă cu IPL
-tratament fermitate
-tratament pentru albirea dinților
-tratament facial
-curățare facială pro skin.
Lupta cu bătrânețea se dă pe toate fronturile și este de durată. Înarmați cu răbdare și strategii bine puse la punct, specialiștii de la Nomasvello sunt singurii care fac acest lucru în lume!
„Ei, și cu banii dați  și cu păr pe corp, riduri și pete” vor spune scepticii!
Cei care gândesc așa sunt nedrepți deoarece aici lupta pentru perfecțiunea frumuseții umane este o vocație, mai mult decât o profesie sau un mijloc de câștigare a banilor. Se poate demonstra acest lucru prin testările gratuite care se pun la dispoziția clienților: cea a epilării cu IPL și diagnoza facială woodlamp. Planul de bătaie se face gratuit. Tipul de ten și imperfecțiunile ca și reacțiile organismului la epilarea cu IPL se fac fără bani și su simțul răspunderii. Aici clienții nu sunt cobaii care aduc bani și pe care se testează contra-cost, ci oameni care au nevoie să arate perfect! Disponibilitatea este dublată de sinceritate fiindcă adevărul este pus pe masă, decizia fiind a clientului.

Inițierea în epilarea definitivă cu IPL

Despre epilarea definitivă cu IPL trebuie să se știe:
1) la sfârșitul procedurilor părul va fi eliminat 90%, dar cel rămas este decolorat, rar, invizibil și sortit dispariției în cel mai scurt timp.
2) numărul ședințelor diferă de la caz la caz de aceea centrele pun la dispoziția clienților testările gratuite și diagnozele.
3) se pot face abonamente care sunt mult mai avantajoase venind cu un discount de 33%
4) cu epilare definitivă cu IPL se realizează eradicarea foliculitei
5) acest tip de epilare nu se recomandă în cazul: femeilor care alăptează sau sunt însărcinate, celor care au cancer de piele sau afecțiuni ale acesteia, pe zonele cu tatuaje, celor alergici la soare.
6) după o epilare perfectă, introduceți verdele perfect în garderobă și veți atrage toate privirile!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu