Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

joi, 2 februarie 2017

URBAN PRINT personalizează sarcinile de serviciu și temele

Când ești în pană de idei sau activitatea cotidiană te plictisește, agresându-te prin monotonia ei, simți nevoia să rozi creionul considerându-l vinovat de absența muzei.
Evident că inspirația refuză să curgă prin trupul banal al unui instrument de scris: parcă pixurile și creioanele ar purta uniformă...
În plus, îți convine să rozi creionul pe care-l găsești în chioșcul banal de la colțul străzii, să arunci pixul pe care l-ai văzut în patru librării din oraș, dar dacă ai pixuri personalizate nu poți renunța la comoara ta!
Ce minunat este când observi într-o clasă un pix sau un creion diferit de alte 23 de instrumente de scris! La birou, calculezi mai ușor și pui la punct dosarele cu plăcere, când imaginea creionului, a pixului sau agendei te stimulează vizual!
Urban Print personalizează aproape toate obiectele utilizând cele mai bune și noi tehnologii DTG, UV, Print Solvent si Termotransfer.

Personalizarea pixurilor și avantajele ei

Personalizarea instrumentelor de scris ale firmei va determina prosperitatea acesteia din două motive importante:
1) va reprezenta cea mai eficientă formă de publicitate gratuită. Oferirea unor instrumente de scris bune având inscripționat numele firmei  și obiectul activității acesteia, clienților, reprezintă o formă de bună-voință, dar și o garanție că serviciile oferite sunt la fel de bune ca pixurile. Oamenii apreciază tot ceea ce primesc gratuit sau sub forma unui premiu în urma colaborării cu semenii lor. Un pix este indispensabil oricui și în orice împrejurare, cadoul dovedind utilitate.
2) angajatul va fi responsabilizat, dacă i se va oferi pixuri cu numele și fotografia lui inscripționate, în plus nimeni nu va mai pleca în geantă, din greșeală, cu un creion străin și niciun angajat nu va putea să spună că nu muncește fiindcă i-au dispărut pixurile de pe birou...
3) copilul va scrie cu plăcere, dacă i se oferă un creion sau pix care să-i capteze atenția și să nu-l îndepărteze de universul fermecat al copilăriei.

Agende personalizate, cadouri de suflet

Oricine are nevoie de o agendă, de aceea acesta reprezintă un cadou util, iar dacă este personalizată devine un dar de suflet. Este periculos ca doi oameni să dețină agende de aceeași culoare, mai ales când se află în același birou. Ei le pot inversa și pot afla date confidențiale despre celălalt dacă lipsa de politețe îi îndeamnă să citească însemnări care nu le aparțin. Tocmai de aceea ideal ar fi ca numele posesorului să fie inscripționat pe coperta agendei!

Obiecte personalizate, dovezi ale iubirii și respectului

O cană, un tricou, un pix personalizat demonstrează că îl tratezi regește pe semenul tău și că ești creativ în oferirea cadourilor, în plus, nu riști să oferi celui drag o copie pe care a primit-o de la altcineva înaintea ta!
Și cărțile de vizită oferite cuiva aflat la începututl carierei sau al afacerii este un gest de curtoazie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu