Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 25 martie 2017

Amprenta iubirii cu autocolant de la Urban Print

Iubești, nu este așa? Dacă ar exista o mașină a iubirii probabil ai transforma sentimentele tale în flori pe care i le-ai aruca în cale să nu-și rănească tălpile de trotuarul dur, prea aspru pentru o făptură delicată...
Pășește și ai impresia că frumusețea ei se află în pericolul să se dematerializeze. Este frumoasă ca o idee, ca un vis pe care nu îl poți atinge decât în gând sau imaginație!
Ploaie fermecată de primăvară ai fi pentru buzele ei arse de sete, dar îți stăpânești englezește sentimentele de teama respingerii. Poate te-ar ucide vorbele:
-Îmi pare rău, dar am pe altcineva...
O problemă sentimentală cu autocolant, doar cu autocolant se rezolvă! 
Poți să-i faci un pod al sentimentelor de la inima ta, până la inima ei, să se trezească călcând pe 50 de metri de autocolant Avery Dennion lucios pe care este imprimată inima ta la picioarele ei. Îi transmiți un mesaj cu Urban Print ca ea să înțeleagă...
Poți rezolva problema ta de suflet cu etichete și stichere, adică îi lipești o inimioară pe cana de cafea pe care ai umplut-o special pentru ea, pe dosarul pe care i-l duci să-l rezolve rapid, pe ușa de la biroul ei.
Un comportament de adolescent demonstrează că poți iubi cu dăruire, nu că ți-ai pierdut mințile...
Comandă autocolant în culorile ei preferate. Îmbracă-i scaunul în verde sau albastru, masa în roșu sau în violet, „prinde-i fluturi”, „culege-i flori” să se simtă specială!
Câștigă-i inima cu autocolant, etichete și stichere și păstrați obiceiul toată viața!
Îi place liliacul înflorit în toiul iernii, comandă-i autocolant special și umple-i pereții, podeaua, lucrurile din jur cu brațuri de crengi de liliac!
Comandă etichete cu numele ei, însoțite de declarația: „Te iubesc!” și lipește-i-le pe oje, creme de față, produse cosmetice și de îngrijire personală. Se va simți vinovată că te neglijează și va petrece mult timp cu tine!
Martor al iubirii voastre fie autocolantul, căci datorită lui o poveste de iubire începută englezește va fi trăită frumos, cald, românește!
Când iubirea vostră va rodi, nu uitați să transmiteți din generație în generație obiceiul exprimării sentimentelor prin autocolant, etichete și strichere!
Ce poate fi mai frumos decât să-ți înflorească în fiecare dimineață zidul cenușiu cu inimioare și cu declarația sinceră a celui drag: „Te iubesc”?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu