Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

luni, 6 martie 2017

Casă de piatră cu Depozit-Online.ro!

Nimic nu se compară cu fortăreața liniștii și intimității tale, cu casa ta! În cuibul tău stai la sfat cu cei dragi, îți proiectezi urmașii, îți faci somnul de frumusețe, te hrănești, citești, meditezi, te îmbogățești, te fardezi și câte nu faci, vorba poeziei:„Pun ibricul/Fac cafea/Sunt cucoană-n casa mea!”
Un om înțelept își construiește casa pe stâncă și face din ea cetățuia lui de scăpare din stresul cotidian. Neînțelegerile de la serviciu, nedreptățile de pe scena socială, frustrările de orice tip rămân la ușă.
Povestea celor trei purceluși  este de fapt parabola oamenilor care-și construiesc o casă. Cei lipsiți de înțelepciune o fac din materiale improvizate, iar la primul vând puternic se trezesc având cerul acoperiș. Este cumplit să ne te poți rezema de pereți, iar un șifonier sprijinit de aceștia să demoleze întreaga locuință!
Iată de ce trebuie să apelăm la oameni serioși când vine vorba de furnizarea materialelor de construcții!
Omul înțelept nu-și face casa din frunze sau crengi, ci alege cele mai bune materiale de pe Depozit-Online.ro.

De ce se face casă bună cu Depozit-Online.ro

Pentru că aici găsești peste 25 000 de produse pentru casa ta, de la cea mai ieftină și cea mai bună sârmă, la osb, bca, plăci tego și oțel-beton...Știind cu câtă cheltuială  se face o casă, empatia față de buzunarele clienților se concretizează în bonusuri și vouchere cadou, reduceri semnificative de preț, livrarea la domiciliu a produselor pentru a se economisi timp prețios.

De aici poți alege piatra aceea naturală, garantată pe viață pentru ca urarea: „Casă de piatră să se-ndeplinească!” Chiar dacă vecinii îți stau în coastă, dacă ai pereții solizi nu vor auzi ce puneți la cale cu ajutorul paharului plin cu apă lipit de peretele lor...

Cărămidă pe cărămidă pentru casa ta!

Pune ban pe ban să cumperi cea mai bună piatră și cărămidă pentru casa ta! Ai grijă ce alegi pentru coș ca truda să nu-ți fie zadarnică. Dacă vrei să tragă coșul bine, să ai căldură în casă, iar fumul afară, alege

CĂRĂMIDA DE COȘ KEBE!
Numai așa durata coșului va fi aceeași cu durata casei, acesta rezistând la ploaie, zăpadă, uragane și la compuși rezultați din reacțiile funinginei cu factorii de mediu!
Cititorule, te-ai hotărât să te așezi la casa ta? Nimic mai simplu. Faci casă bună cu Depozit-Online.ro.
Casă de piatră cu Depozit-online.ro!

 

 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu