Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 25 martie 2017

Interviu despre Primăvara Blog Awards 2017



Reporterul: Vă rog să-mi spuneți la ce este coada asta! Așteptați cuminți unul în spatele altuia ca în „perioada de tristă amintire”. Ce se dă?
Bloggerii (în cor): Se fac înscrieri la Primăvara BlogAwards 2017. Concursul începe în martie și se termină pe 15 mai 2017.
Reporterul: Să detalieze unul dintre voi regulamentul să mediatizăm!
Enigel: A fost odată ca niciodată un doctor și un blogger inimos căruia i se spune Blogatu. Având puteri magice în mediul virtual s-a gândit să construiască un castel fermecat BlogAwards, locul unde sponsorii se întâlnesc cu bloggerii și participă împreună la ospățul campaniilor, după ce au ieșit învingători din luptele publicitare. Fiindcă trofeele sunt limitate, iar bucatele cele alese trebuie să  ajungă la toți, Marius Călugăru organizează de sărbători campanii maraton, cu premii garantate pentru cei curajoși, care participă la cât mai multe întreceri. Așa s-a gândit și în această primăvară. Vor fi medaliați mulți dintre soldații mediului virtual care vor lupta pe viață și pe moarte să se exprime cât mai frumos și convingător, participând la minim 75% dintre bătălii. Finaliștii primesc premii garantate. Ca să nu murim de epuizare, nu vor fi organizate mai mult de 10 întreceri. Bloggerii au libertate deplină: se pot înscrie la maraton, dar și la campanii individuale, echipa Blog Awards acordând notele corect doar în campionatul intern.
Reporterul: Ce premii sunt puse în joc?
Enigel: Smartphone, tabletă, ochelari VR și multe alte produse.
Reporterul: Vă exprimați metaforic, iar conotația lasă loc interpretării. Încercați să-l imitați pe Marius, să prezentați concursul în stilul lui.
Enigel: „Bloggeri, scrieți, scrieți, scrieți! Se dau niște campanii și se participă la cât mai multe dintre ele. Se întocmește un clasament, apoi se dau premii gadget-uri sau accesorii utile oricărui blogger. Să fie mulțumită toată lumea!”
Reporterul: Vă doresc succes tuturor, în special domnului Marius Călugăru care dorește să mulțumească pe toată lumea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu