Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

joi, 16 martie 2017

Să ne punem succesul la ciorap!

Invitație la valsul...ciorapilor

Veniți cu mine! Astăzi am să vă conduc într-un magazin fabulos, locul în care puteți pune succesul la ciorap.
Carouri.ro este magazinul virtual în care găsiți ciorapi, șosete și lenjerie modelatoare. Aici își dorește să ajungă orice copil, orice femeie și orice bărbat, pentru că numai  de aici puteți cumpăra mângâiere delicată pentru picioare, eleganță, căldură și confort.
Piciorul, una dintre cele mai importante părți ale corpului omenesc, merită să fie răsplătit din plin. Deși este condus de rațiune, adesea se trezește tras la răspundere de greșelile altora: „Picioruș, ai grijă, unde-ai să mă duci...”
Până și instinctele bărbaților sunt conduse de picioare: „Avea niște picioare, domnule...!”
Ce ar fi gleznele acelea de căprioară, de cal Pur Sânge, fără dresuri Marilyn?
Un fir  dus, un ciorap grosolan care cade și face cute sau plesnește pe pulpă știrbește frumusețea divei.
Un dres cusut cu ață albă sau ață neagră este o carte de vizită soioasă. Succesul colosal nu poate fi pus la păstrare decât în mărcile Egeo si Knittex!
Îndrăzniți să comandați și veți fi dublu premiați! Vă veți bucura de produse fără cusur, iar la cumpărături de 300 de lei, primiți un voucher de 50 de lei pe care-l puteți folosi la următoarea comandă.

Marilyn Lux Line îți taie răsuflarea


Pentru un trup de zeiță, pentru piele de catifea, ciorapi de satin, fini ca o adiere parfumată de primăvară...
Să treci pe stradă, iar imaginea de mătase a picioarelor tale să se imprime pe retina bărbatului pe care-l dorești... Să-l seduci, cucerindu-i simțurile, tandrețea și masculinitatea cu dresul care te face să strălucești!
Partea aceea vizibilă de sub fustă să devină Raiul pe care să-l adore și să nu-l mai părăsească o viață, iar mâna lui să-și dorescă să simtă magia satinului care ascunde pielea mult iubită de petale de flori!
Lux Line este poarta de lux a Raiului pe care și-l dorește orice bărbat!

Modele din jacard pentru femei unice

Cu Dresuri Egeo  se fac cele mai durabile și eficiente vrăji de iubire! El va fi legat pe viață de ciorapii eleganți, cu model din jacard! Dezlegarea de vrajă i s-ar părea un blestem.
 Jacardul, broderie țesută după modele unice, are o valoare inestimabilă. Ore de muncă, talent și imaginație pentru modelul de pe glezne care să particularizeze cea mai iubită femeie. Sigur că va tânji după modelul acela cu toată ființa lui, se va simți legat trup și suflet de ciorapii flexibili și eleganți. Dacă va avea prilejul, îi va fura și îi va pune sub pernă să le simtă parfumul și să aibă impresia că zâna a pus capul alături pe perna lui...
După cununie, îi va cumpăra.

Șosete Knittex emană feminitate prin toți porii

Nu-i așa că drumul la magazinul Carouri.ro a fost o excursie tematică binemeritată pentru picioarele care ne conduc la școală și la serviciu, la vals și la nuntă, la bine și la rău? Le datoram asta, după cum le datorăm cele mai bune produse, fiindcă nici nu vreau să-mi iamginez ce s-ar întâmpla dacă s-a îmbolnăvi sau ar obosi!
Picioarele sănătoase reprezintă declarația noastră de independență, tocmai de aceea să ne completăm trusoul pentru ele cu cele mai frumoase și fine șosete.


 


 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu