Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

luni, 13 martie 2017

Semenic Extra felia irezistibilă de viață

Semenic la cote maxime

Munții Semenic îți taie răsuflarea când poartă pe umeni mantia zăpezii. E-atâta măreție în ținuta lor, încât reverențele sufletului nu pot exprima totul! Cerna, funtea Banatului, iar Banatul fruntea țării, în timp ce tu, muritor de rând, ești binecuvântat să poți schia pe Pârtia Crucea de Brazi, Pârtia Casa Baraj, Pârtia Slalom uriaș și Pârtia Slalom Special. Devii așa un soi de fulger pe zăpadă, săgeată între cer și pământ, dansezi în fața brazilor și a cerului, îngerii îți fac galerie...
Ai totul la picioare: argintul zăpezii, clipa magică, pârtia fericirii. Te miști, deci exiști. Ești vrăjitor al munților, înfrunți gravitatia, viteza de săgeată albastră, aerul tăios, perspectiva de a fi îngopat de-o avalanșă...
Ajuns la cabană simți că efortul ți-a stors ultima picătură de energie și ai nevoie de un prieten pe viață care să-ți întindă ceva gustos și să spună:„Mușcă din viață mai cu poftă!”-
Gustul acela inconfundabil te face să închizi ochii. Muști din salamul Semenic Extra acolo unde cerul se unește cu pământul într-o divină iarnă și ai impresia că vițelul, curcanu și porcul îți împrumută energiile lor.
Cele mai sănătoase exemplare au fost sacrificate ca tu să te simți în culmea fericirii când înghițitura pătrunde în Raiul palatin. Animalele au fost atent alese, îngrijite cu maximă responsabilitate și hrănite cât mai natural. În carnea lor simți dulceața porumbului, prospețimea ierbii, aroma florilor.

Istoricul unei prietenii de-o viață

Cum se cunoaște un prieten adevărat? Pune sănătatea ta mai presus de orice prioritate și îți oferă calitate pe viață. O prietenie toxică își otrăvește existența, în timp ce una adevărată, aduce sănătate și fericire în viața ta zilnic.
Prietenul de încredere se reinventează de dragul încrederii pe care i-o acorzi. Trebuie să mărturisesc că am prieteni puțini, dar excelenți. Dincolo de faptul că mă acceptă cu plusurile și minusurile mele, sunt preocupați de ceea ce gândesc, de cum mă simt, de lucruile care mă frământă și mă rănesc. „Ce faci?” are o semnificație mult mai profundă în comunicarea cu prietenii mei de suflet, decât stereotipia specifică inserției sociale... Ei doresc să se implice pozitiv în viața mea, să-mi ofere ceea ce este mai bun, să-mi pună comprese de empatie și iubire când sufletul meu are cearcăne și este obosit...
La masa lor mănânc ceea ce este mai bun, mai proaspăt și mai sănătos. Sub nicio formă nu mi-ar pune sănătatea în pericol!
Pe unul dintre prietenii mei apropiați l-am cunoscut în 1944, iar acum, mă mândresc cu faptul că este lider pe piața mezelurilor din România. Portofoliul prietenie noastre cuprinde peste 200 de produse realizate de dragul meu, al consumatorului fidel, și cinci mărci ale calității: Carroli, Campofrio, Sissi, Maestro și Primo.
Am devenit prietenii prietenilor lui Caroli noi, consumatorii împătimiți din România, Bulgaria, Serbia, Ucraina, Republica Moldova și Turcia.

Un prieten care mă surprinde cu generozitatea lui

Ce prieten minunat este Caroli! Din tolba generozității sale scoate surpriză după surpriză. Bunătatea lui mă uimește fiindcă după o minunăție urmează alta.
Iată ce a înfăptuit cu bagheta magică a nobleței sale sufletești în numele prieteniei noastre:
1) Cele mai fine mezeluri, preparate cum rar găsești în lume. Au sedus-o până și pe pretențioasa și prea frumoasa Sissi, împărăteasa Austriei.
2) Cele mai accesibile prețuri ca nimeni să nu fie privat de dovezile de prietenie și de felia unică de viață oferităde ei!
3)  #mâncarecunotificare sau salamul cu „termometru” lipit de ambalaj.


Acest produs comunică inteligent cu noi de câte ori se află în pericolul de a fierbe în suc propriu. Eticheta inteligentă se îngălbenește când produsul este uitat la căldură sau expus la soare. Galbenul înseamnă alterare și boală, de aceea cumpărătoriii sunt atenționați să pună salamul în frigider, de câte ori văd galben în fața ochilor.
Culoarea verde ne dă „undă verde” să consumăm fără teamă felia de viață. Carolimetru termic este „medicul salamului” și „medicul nostru de familie”.
Funcționar cu normă întreagă la „protecția consumatorului”, carolimetrul ne înștiințează și când în magazine produsul nu a fost păstrat în condiții corespunzătoare, nu numai în locuințele noastre.
4) Campanii cu premii pentru cei mai harnici prieteni. Da, Caroli organizează banchete cu premii pentru cei mai harnici și fideli prieteni. Campaniile ne încurajează să fim nobili și să ne informăm cititorii despre deschiderea către inovație pe care o manifestă prietenul nostru, producător și lider de mezeluri din România.
Nu pot uita campania Sissi încurajează aprecierea și Salamul Semenic Extra cu Carolimetru Termic.
Prieten drag, ne cunoaștem de-o viață și te apreciez că ai grijă de sănătatea mea fizică și spirituală.
Calorimetrul termic al prieteniei noastre va arăta mereu verde!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu