Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 2 iunie 2017

În căutarea eleganței masculine, costume barbati de la Ricardo Montesi

Eleganța masculină, piatră de încercare

 -Lasă, dragă, la bărbați e simplu! Costume bărbați găsești în toate magazinele, le poți comanda și de-acasă de la o cafea. Ce te frămânți atât? Ți-ai propus să ai cel mai elegant bărbat, dar ești pregătită să vezi toți ochii femeilor ațintiți spre el?
-Ce pare simplu, nu este așa de simplu, i-am răspuns, fiindcă nu știam de unde să încep. Și da, îmi place când toate admiră în tăcere și fără șanse ceea ce este al meu...
-Păi, să pornim de la definiția eleganței, draga mea, a continuat una dintre cele mai bune prietene: „elegant=care se distinge prin armonie și bunul gust al îmbrăcămintei sau îmbinarea plăcută a elementelor într-o sobietate plină de gust”.
-Heeei! Eu caut costume bărbați, costume pentru bărbați la prețuri de producător, cu trei calități: elegante, de calitate și ieftine.Definiția eleganței o găseam și singură. Am citit un articol în care se spunea că orice bărbat elegant trebuie să aibă în garderobă un costum negru, un sacou bleumarin, o duzină de cămăși albe, pantofi de costum și accesorii de calitate.
-Iar eu am citit alt articol în care scria că o ținută de nota 10+ înseamnă costume bărbați bleumarin sau gri mediu, iar în sezonul cald bleumarin deschis sau nisipiu. Acolo scria că negrul este pentru cioclii, draga mea! Și grijă mare, cămașa să fie cu o nuanță mai deschisă decât culoarea sacoului.
-Negru este mereu elegant și nu se demodează niciodată, am izbucnit, rănită în semntimente!
-Doar nu stricăm prietenia pentru o părere referitoare la o nonculoare? Suntem destul de triști ca să purtăm negru. Mai bine uite aici o listă de greșeli vestimentare pe care i-o prezint soțului care este destul de încăpățânat, încât să nu mă accepte ca stilist personal:
1) dacă partenera poartă tocuri, el să nu vină încălțat în teniși
2) pantalonii de la costume bărbați să nu fie exagerat de strânși pe picior sau fese
3) să nu poarte cămașă în carouri sau cu flori la costume bărbați cu dungi
4) tivul pantalonilor să se oprească deasupra pantofilor, să nu se gândească să vină cu pantalonii îndoiți după tine
5) să nu apară în culori țipătoare sau paiete la o petrecere dress code elegant
6) să nu-i văd minișosetele sau șosete albe sau înflorate!
7) să nu-și cumpere costume bărbați din alta parte, decât de la Ricardo Montesi, fabricate in România și comercializate de site-ul www.e-costume-barbatesti.ro“.
-Nu ți se pare că punctul 7 are caracter exclusivist și sună a reclamă?
-Nicidecum. Fă urechile pâlnie și ascultă cu atenție: calitatea costumelor este garantată 100%, iar retușurile sunt din partea casei. Doar în cazul costumelor vândute de ei, tivul pantalonilor se oprește armonios și discret unde încep pantofii. Livrarea se face în 48 de ore și puteți achita produsele și în rate.
-Doamne, parcă ai fi critic de modă, dar nu așa de imposibil ca unul care dă note de 1 și 2 și trofeul Bau-Bau.
-Tocmai asta este! Nu vreau ca soțul celei mai bune prietene să primească trofeul din partea celor care-l văd la petrecere.

Costume de ceremonie  

Căutăm împreună costume de ceremonie produse de la Ricardo Montesi. Cred că ne gândim cum să-i punem în valoare ochii de culoarea nospții de vară, adică acel albastru închis care-ți taie răsuflarea și te îndeamnă să te predai în brațele posesorului fără rezerve. Sacoul din brocart albastru îi va spori aerul misterios și va amplifica frumusețea catifelată a ochilor. Cămașa albă va sublinia finețea sacoului și a partenerului meu, iar papionul simplu negru va reprezenta cea mai rafinată alegere.
Cafeaua are gust de încă una, prietenia noastră este frumoasă, gusturile ei sunt desăvârșită, așa că o ascult cum face planuri de marketing pentru soțul meu pe termen nelimitat, orientându-mă în eleganța masculină:
-Culorile se aleg și în funcție de anotimpuri, să știi. Iarna se poartă bleumarin, negru în combinație cu alb și culoarea cărbunelui, vara bej, maro, rumen, gri lejer și albastru cu tentă gri, toamna bej, culoarea fildeșului și a piersicii...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu