Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

duminică, 2 iulie 2017

Primul site de combatere a depresiei financiare

Conform ultimelor studii, depresia finaciară face ravagii în lume și în România și ia naștere pe fondul lipsei de educație financiară a oamenilor. Iată cum arată topul cauzelor care determină sinuciderea:
Locul I: situația financiară precară
Locul II: neînțelegeri în familie
Locul III: sănătatea
Locul IV: dezamăgirea în dragoste.
Analizând în profunzime problema, constatăm că lipsa banilor ocupă primele trei locuri ale cauzelor care determină sinuciderea, direct sau indirect, fiindcă și neînțelegerile din familie și pierderea sănătății au de asemenea cauze pecuniare, numai sinuciderile din dragoste sunt cauzate de motive emoționale (orgoliu, gelozie maladivă, dependența de o altă persoană).
Iată că am demonstrat cum se poate „cumpăra” viață cu bani. Cum se ajunge la depresie financiară?
În general pe fondul unor situații de acest gen:
-omul se simte depășit de facturile neachitate, de datoriile neonorate, de credite la bănci și nu găsește soluția potrivită pentru a ieși din impas
-omul cere ajutor la locul nepotrivit:bănci exclusiviste de lux, care-i cer acte peste acte și taxă de analiză a dosarului de credit și îl umilesc refuzându-i împrumutul pe motiv că este insolvabil sau la cunoscuți și prieteni care-l refuză și se strică astfel și o relație, iar cel în cauză va avea o suferință dublă.
-omului i se dă un ultimatum pentru achitarea ratelor, în caz contrar riscă să rămână pe drumuri și să piardă totul. Nenorocirea este că și copiii vor avea aceeași soartă, nu va suporta singur consecințelor erorilor sale financiare.
-omul dezamăgește un apropiat care l-a girat cu casa, mașina sau salariul fiindcă nu și-a plătit la timp datoriile.
Exemplele pot continua, dar de ce să abordăm negativist problema, când Credite pe Bune este platforma care îți aduce banii salvatori în cont rapid?
1) site-ul înlocuiește cel mai bun consilier bancar în mod gratuit. Aici găsești explicații despre:
*termenii din domeniul creditării. Toate cuvintele „străine” sunt traduse pentru tine, să nu semnezi „ca primarul” contractul de împrumut.
* tipurile de credite care-ți stau la dispoziție ca tu să-l alegi pe cel care se potrivește mănușă nevoii tale financiare. De asemenea ai la dispoziție un repertoar de unități/instituții din orașul tău care te pot ajuta.
*cel mai avantajos, cel mai rapid, cel mai simplu de obținut credit. Găsești pe site suma aceea de bani care-ți salvează casa de la licitație, mașină de la confiscare, poprirea pe salariu, eliminarea din școală a fiului sau fiicei tale, fiindcă nu ai achitat taxele.
*harta creditelor din orașul/localitatea de domiciliu.
Fiindcă în Mureș se sinucid mai mult de trei persoane pe săptămână (câte se sinucid în Prahova) , iar cauzele principale ale gestului fatal sunt cele finaciare, no să alcătuim un top credite Mureș!
 Topul celor mai bune oferte de creditare oferite de cei 10 operatori de credite disponibili în oraș este următorul:
1) Credite ajustabile necesităților clienților, oferite de CREDIUS. Avantaje: analiza și răspunsul ultrarapid la cererea de creditare (în 60 de minute), posibilitatea alegerii unor rate mai mici pentru un împrumut mare, cu un termen mai lung de achitare, oferă cele mai iefinte credite, personalul lucrează nonstop, simulatorul de credite permite aplicantului să-și controleze veniturile pe perioada rambursării creditului. Nota 10.
2) Telecredit, oferă împrumut rapid, primul credit fiind fără dobândă, desfășurătorul ratelor calculat și pe zile, dar plafonarea sumelor și a termenului de rambursare clasează instituția pe locul secund în top, cu media 9,90. Valoarea împrumutului poate oscila între 200-2000 de lei, termenul scadent fiind între 10-30 de zile.
1) Viva Credit, acordă credite până la salariu sau orice tip de credit rapid fără adeverință de salariu, fără giranții, garanții sau alte acte și sunt analizate și acceptate și cererile persoanelor cu istoric negativ. Rambursarea anticipată se acceptă fără dobândă sau alte penalități, iar în caz de foță majoră se poate obține refinanțarea creditului. Simulatorul de credite este detaliat, plafonările sumelor se înscriu în parametrii100-1500 lei, sumă achitabilă în 1-35 zile. Raiting: 9.80.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu