Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

duminică, 6 august 2017

Evolio, echipamentul meu de sănătate

Oamenii au grijă să-și pornească mașinile și să meargă câțiva kilometri cu ele, chiar si când imperiul gerului se întinde peste tot. Orice mecanism dinamic trebuie pus în mișcare să nu încremenească, să nu ruginească și să „nu uite să funcționeze”.
Oare nu este la fel și cu noi, oamenii? Ni se lipesc scaunele de spate și ochii de ecrane, iar după mesele copioase nu facem nimic să ne consumăm energia, care se depune pe corp sub formă de grăsime.
Articulațiile lăsate în nemișcare nu ruginesc? Potențialul organismului nu se erodează, dacă nu este valorificat la maximum?
Hrana și sedentarismul atentează la sănătatea noastră, de aceea un gadget Evolio din categoria wearables reprezintă must I have-ul omului modern fiind un adevărat echipament pentru sănătate.
Am devenit oameni de apartament sau de birou, după cum exista plante de seră. Mersul pe jos este considerat demodat. Unii se duc cu mașinile și până la magazinul din colț să-și cumpere apă sau pâine.
Contactul cu munții, cu izvoarele, cu pajiștile este din ce în ce mai rar, deși omul ar trebui să-și încarce bateriile de la natură. Am fost creați ca ființe active, care să-și procure hrana cu sudoare, care să acționeze ziua și să se odihnească noaptea. Munca intelectuală care ne condamnă la sedentarism ca și tehnologizarea muncii fizice impun regim sever de mișcare pentru păstrarea sănătății.
Să facem gimnastică de înviorare, să alergăm prin parc, să înotăm, să mergem prin ploaie sau ninsoare! Să luăm contact direct cu natura fiindcă la început oamenii se nășteau, creșteau și se dezvoltau în mijlocul ei!
 Oricât ar fi de elegant un gadget Evolio doresc să-l am ca echipament ce mă ajută să-mi mențin sănătatea, fără să fac din deținerea lui un titlu de glorie!

Înarmată cu bratara fitness Evolio X-Fit Pro, Violet    doresc să alerg cu brațele deschise către sănătatea mea. Fără să fie pretențioasă, ba dimpotrivă foarte rezistentă, bijuteria mă va ajuta să am un stil de viață sănătos fiindcă monitorizează cu atenție:
-distanța parcursă zilnic și caloriile arse
-orele de somn și calitatea odihnei
-valoarea pulsului
-atrage atenția asupra perioadelor lungi și dăunătoare de sedentarism
-retransmite toate informațiile primite pe telefon că în momentul în care facem sport în natură se înțelege că ne despărțim de „idolul modern”.
De ce violet? Fiindcă Flacăra Violet este o tehnică de acțiune și de meditație vindecatoare, puternică, purificând atât spiritul, cât și  si corpul. Se spune că ea are puterea de a vindeca și de la distanță, prin simpla îndreptare a unor gânduri bune către cei dragi, de asemenea funcționează ca un scut ținând la distanță energiile negative și ne ajută să ne înțelegem propriile emoții și mecanisme  psihologice.
Echipamentul sănătății mele și a dumneavostră costă 179 de lei, iar cu 9,90 lei în plus beneficiez de garanție VIP+3 ani.
 d



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu