Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

joi, 17 august 2017

Personalizarea însemnă apropierea de suflet


Trăim în epoca personalizări, oamenii doresc să-și pună parafa apartenenței asupra tuturor lucrurilor cu care vin în contact, dacă s-ar putea, ar personaliza și aerul pe care-l respiră și pământul pe care-l calcă...
Personalizarea vine din nevoia omului de a arăta celor din jur ceea ce-i aparține și faptul că bunurile sale îi sunt aproape de suflet.
Nu poate fi satisfacție mai mare ca aceea să știi că un tricou a fost creat special pentru tine, pe o cană se află fotografia ta, că ți se acordă atenție și atâtea persoane au colaborat să-ți facă o surpriză.
Paradoxul umanității constă în faptul că doresc apartenență la grup social, în unicitatea lor. Se știe că omul nu poate supraviețui singur din cauza vulnerabilității sale, dar la masa socializării el vine cu ceea ce are unic, special.
În curând, mă gândesc ca din dorința de a economisi cuvintele, oamenii vor trasa sarcina prezentării unor tricouri personalizate .
Ei, da, petrecerea futuristă ar putea să debuteze prin prezentarea tricourilor, fiindcă aceste piese de îmbrăcăminte lejere, purtabile, ar putea fi admise și în cadrul evenimentelor care impun ținute de ocazie. Eu, care port tricoul cu poza mea, pe care scrie:”Elena Stan sau Enigel, încântată de cunoștință!” trec în revistă toate tricourile personalizate de la petrecere.
În aceste condiții ne va veni mult mai ușor și nu ne vom chinui memoria cu numele
tuturor invitațiilor, fiindcă vom avea datele de contact la vedere. Să ne amintim de petrecerile trecute, fără „prezentarea tricoului”. Ai cunoscut lume multă, iar prenumele ți se amestecă dureros în minte. După câteva pahare de vin, în loc de Milica strigi Milena, in loc de Valerica, Valeriana. Anumiți invitați râd în hohote, alții se supără, în timp ce tu continuai să amesteci numele și prenumele între ele, fără să ții cont de antipatii sau rivalități...
Petrecerea viitorului va fi personalizată în întregime fiindcă vor exista căni personalizate.
Sintagma:„Nepoftitul nu are scaun”, va fi înlocuită de expresia: „Cel care nu a fost invitat, nu are cană personalizată!”
Pentru că viitorul este al personalizării, vă recomand să exersați, comandând tricouri, căni și tapete personalizate pentru cei dragi pe Yanprint.ro!
Nu uitați că în curând toate petrecerile și evenimentele vor fi personalizate, de aceea este bine să aveți parteneri de nădejde de acum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu