Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 8 septembrie 2017

Camerele auto, accesorii indispensabile




Dacă avioanele au cutiile negre, martori imparţiali în caz de accidente fără supravieţuitori, camerele auto sunt accesorii indispensabile traficului rutier, care acţionează în trei direcţii diferite:
1)            Divertisment. Clipele de neuitat petrecute cu familia, cântecele vesele şi jocurile copiilor sunt stocate, iar peste ani completează tezaurul amintirilor minunate. Camera auto   poate înregistra primele cuvinte ale micuţului aflat în scaunul sau: istoricul mama sau tată care separă perioada de muţenie de cea de comunicare. De asemenea ea demonstrează că am fost martorii unor fenomene unice sau extreme cum ar fi: eclipsa totală, naşterea unei tornade, apariţia unui curcubeu fascinate pe cer, revărsarea unui râu pe şosea.
2)            Gardianul sau îngerul păzitor al celor aflaţi în maşină. Prin intermediul ei, şoferul poate detecta pierderea controlului volanului a unui partener de trafic şi poate execută o manevră salvatoare.
3)            Camera auto este martorul obiectiv al abuzurilor din trafic şi al comportamentului ireproşabil al deţinătorului ei. În completarea celor afirmate mai sus, putem adaugă faptul că deţinerea unui obiect inteligent de acest tip, responsabilizează la maximum.
Cine are o camera performanţă în maşină, nu mai face depăşiri pe muchie de cuţit, nici nu mai conduce cu viteza fulgerului şi nu încalcă normele de circulaţie. Fiind filmat, devenind actor rutier, el este politicos şi amabil în traffic, acordă prioritate, respectă culorile indicate de semafoare şi îşi controlează gesturile şi limbajul.
Camerele auto, mijloace de control rutiere eficiente tind să se internaţionalizeze. Ele vor face parte în mod obligatoriu din echipamentul auto din anul 2018 în SUA şi s-au generalizat în Rusia, preconizandu-se că imaginile să fie admise şi ca martori în procese, deşi acum aceste probe nu sunt luate în consideraţie.
Camere auto foarte bune se comercializează şi online, prin intermediul magazinelor serioase de profil. Iată criteriile de recunoştere a unui distribuitor serios:
-are cele mai bune produse pentru care oferă informaţii detaliate, care cuprind: descrierea, datele tehnice şi conţinutul pachetului
-asigurarea transportului prin curier la orice locaţie din ţară
-plata securizată
-termenul de garanţie: 24 de luni
-retur garantat 14 zile.
 O camera auto bună se alege după următoarele criterii:
-pornire automată, simultană cu pornirea motorului
-să fie uşor de montat şi demontat
-să dispună de capacitatea de a filma şi pe întuneric
-să aibă rezoluţie bună
-să dispună de o memorie de elefant

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu